Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek melyik volt a leggázosab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek melyik volt a leggázosabb randija, kapcsolata? Mi történt? Meddig tartott?

Figyelt kérdés

Mesélek egy kettőt:

Srác 29 éves. Sokáig mns-en fűzi a lányt egy randiért. Első találkán lánnyal vetet cigit, mondván otthon maradt mindene, úúgy sietett a lány elé..

SMS-eket valahogy ingyen küldi s lánynak, de a lány egy másik számra válaszoljon.

2. randin sörözgetés, beszélgetés..majd megint lány fizet...

Első együtt töltött éjszaka, majd reggel be sem mutatja a szüleinek, de megígéri, hogy hétvégén kimegy elé a vonathoz.

Kis nyomozgatás után egy közösségi oldalon 2009-2010-re még kapcsolatban volt egy alig 19 éves lánnyal...

Másik mese:

Srác 30 éves, lakás, kocsi, meló

Mindig csaj utazik hozzá vonattal, pasi kifogásokkal lányhoz nem megy. A srácnál hagyott cuccok (sampon, testápoló) mindig eltűnik köv alkalommal..Állítólag dolgozik..majd kiderül, hogy baráti összejövetel van nála (kérdőre vonásnál, már csak ügyeletes volt, és nem kell ahhoz a melóban bent lenni). Mesél a hárpia exről...majd kiderül, hogy a lány csak amolyan bosszú volt, és az exhez sírja magát vissza..

2010. jan. 29. 20:47
 1/4 anonim válasza:

Én 18 éves lány vagyok. Második kapcsolatom volt a legérdekesebb, ami lasssan egy éve kezdődött, és még haverok vagyunk, annak ellenére, hogy elég rendesen átvert...

Első kapcsolata voltam, persze, nem akartunk rögtön az ágyba ugrani, nekem ő már a második "olyan" kapcsolatom lett volna. Megértő voltam és nem siettettem, de nagyon vágytam rá/kívántam őt. Megbeszéltük, amikor öt hónapos lesz a kapcsolatunk, így ünnepeljük meg.

Nagyon jól ment minden, elvoltunk, kicsit ritkán találkoztunk, de akkor nagyon jól éreztük magunkat együtt, szex nélkül is.

Minden nagyon jól ment, közeledett az ötödik hónap vége, és kicsit kezdett felborulni a paradicsomi harmónia.

Öt hónap egy hétnél közölte velem, hogy szakítani akar. A "szerelem" beteljesületlen maradt.

Később közölte velem, hogy csak azért egyezett bele a kapcsolatba (nem volt muszáj, nem erőltettem, csak tetszett), mert megsajnált, mert olyan elveszettnek tűntem. Ezt így nem lehet. Hazugság alapú szerelem, ilyen mértékű hazugság az már szemétség.

Először nagyon útáltam azért, amit tett, szerintem érthető. Öt hónap telt el azóta, dee az együtt töltött idő annyira jól esett nekem, és barátilag én sem vagyok neki közömbös, hogy nem tudnék csak úgy elszakadni tőle.

Kapcsolatnak gáz volt, barátságnak jó.

Ennyi.

Ilyenre gondoltál?

Veró

2010. febr. 5. 03:01
 2/4 anonim válasza:

Bocsánat a hibákért, de halnali három van.

Veró

2010. febr. 5. 03:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Tényleg elég gázos.....

Igen, ilyesmikre gondoltam.... Köszi!

2010. febr. 5. 11:22
 4/4 anonim válasza:

Nincs mit :)

Veró

2010. febr. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!