Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan indítsam el a beszélgetést?
Fiúk....utcán/metrón...akárhol milyen szöveggel szólítotok le egy vadidegen lányt?Pl metrón valaki az orrod előtt áll,és látszik,h méreget,vagy egy lány szelíden mosolyog rád (tudom,h ez nem azt jelenti,h én vagyok neki a minden,de..miért ne ismerhetném meg,ha már ilyen kedvesen mosolyog rám).Lányok...nektek milyen szöveggel lehet elkápráztatni titeket?mondjatok példákat,sztorikat!köszönöm
22F
Csajtól függ a kérdés, sablon szöveget sose használj. Ugyanis nem mehetsz oda mindenkihez ugyanazzal a szöveggel. Egy szimpla szia megteszi és utána valami olyan, ami az adott valakire jellemző.
Ha maradni akarsz a sablonoknál, akkor ajánlok egyet: Nagyon szimpatikus vagy és olyan a kisugárzásod, hogy szívesen megismernélek, volna kedved beszélgetni? Általában van sikere, de egy humoros beszólás többet ér sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!