Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lenne helyes?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 9 hónapja vagyunk együtt, egy szakra járunk, mindkettőnknek szünet még a következő hét, és utána egyetem. Szeretnék lemenni hozzá, hogy csak mi ketten legyünk együtt, más ne legyen csak mi, kicsit törődhessünk egymással. Először 2 napot mondtam, ő kérte hogy legyen 5 nap, de azt nem szeretném, mert a szüleimmel is szeretnék kicsit többet együtt lenni azon a héten, még egyetem előtt, kértem őket, hogy legyen 3 nap, legalább egy teljes napunk had lehessen, ez nem tetszett nekik, nem tudom, hogyan tovább...

én: 21/L, ő: 24/F

2010. jan. 29. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

WTF???

A szuleidrol ilyen idos korban mar le kene szakadni, siman 5 nap a pasinal! 25/L

2010. jan. 29. 18:54
 2/8 A kérdező kommentje:

nem régen volt egy komoly veszekedésünk, mert átvertem őket azzal, hogy hol lakom... és most sincsenek itthon, én vigyázok a 14 éves húgomra... és nagyon rossz nélkülük, ezt az időt akarom kipótolni, nem arról van szó, hogy nem bírok elszakadni, csak , hogy is mondja,m félek tőlük, illetve attól, hogy megbántom őket...

köszönöm a választ

2010. jan. 29. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugy egesz mas, ha kozben magara kene hagynod a kishugodat. Viszont, ha addigra anyukadek otthon lesznek, akkor meg mindig a fiunal az 5 nap es ketto veluk. Szerintem a bizalmukat nem ugy nyered vissza, ha otthon usz, hanem ha nem vered at oket tobbet, a meg sajnos ido, mire megbizonyosodnak rola. Ha elengednek, menj nyugodtan ot napra szerintem.
2010. jan. 29. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:

épp ez az, nekik az lenne a megfelelő, ha egész héten otthon lennék, nekik már az is sokk, hogy nem akarok egész héten otthon lenni, hanem Vele is szeretnék lenni, mondván: utána megint egész héten együtt lehettek (csak azt felejtik el, hogy nem véletlenül van olyan átlagom amilyen, hogy bejárok/runk minden órára, és tanulunk mint a gép...), igza egy szakon vagyunk, de nem egy évfolyamon, alig van közös óránk...

köszi a választ

2010. jan. 29. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nehez a helyzeted, de nekik mi a jobb? Ha otthon vagy es szomorkodva vagyodsz a baratod utan, vagy egy kicsit itt egy kicsit ott, akkor 4 nap a baratoddal, 3 nap a szulokkel, nem vagy mar kisgyerek, felnott no vagy. Tudom, hogy mondani konnyu. En 10 evet voltam kolis, most kulfoldon lakom a kedvesem miatt, nem konnyu, nagyon hianyoznak a szuleim, de egyszer el kell engedni oket, es persze nekunk is minket, na ez szokott nehezebb lenni.
2010. jan. 29. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:
nekik a lényeg hogy otthon legyek
2010. jan. 29. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:

:((( Sajnalom, probalj meg beszelni veluk, h hibaztal, megbantad, fontos neked ez a fiu, nehogy ramenjen a kapcsolatod erre.

Akrmit kovettel is el, nem kell ezert igy vezekelned, hogy bortonben erezd maga a sajat otthonodban. remelem megertenek majd

2010. jan. 29. 19:18
 8/8 A kérdező kommentje:

nos nagy harcok árán (azaz k könyörögtem, és sírtam), de mehetek három napra, az öt nap nemigazán jöhetett szóba, tudom gáz, de ez van, egy teljes nap + délután és délelőtt...

köszönöm a válaszokat

2010. jan. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!