Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok, ha a barátnőtöknek ilyen múltja lenne? Tudnátok rá komoly nőként tekinteni?
2 emberrel volt előttem. Egy ocsmány igénytelen csóró alak vette el a szüzességét, a másik csávója meg egy menőgyerek volt, akinek a barátnőm csak egy trófea volt a sok közül. Kihasználta aztán dobta mint egy koszos rongyot.
Ti hogy tekintenétek egy ilyen nőre? Mit éreznétek, ha kiderülne, hogy a barátnőtök ilyen?
Dowd: ilyen mentalitással mint a tiéd, sosem lesz nője az embernek... :D
Sosem egyenrangú a két fél egy kapcsolatban, mert az egy utópia. Általában a férfi a domináns, de van ahol a nő, de az már egy beteg kapcsolat.
háááát nem tudom. nekem volt pár. És nős vagyok 9. éve. Szóval talán mégis ;)
Mellélőttél a Dowd-ról alkotott véleményeddel...
A te hozzáállásoddal pedig csak remélni tudom, hogy sose lesz párja az embernek...
Hát nagyon nem más. Felejtsük már el ezt a "férfiaknál más" dumát. Nem más. Ugyanahhoz van joga a nőnek is, mint a férfinak. Te végigdughatod a várost, ha úgy van kedved, de a nő nem? Kussoljon otthon a kis szukája, mi? Gyönyörű hozzáállás.
2 férfival volt előtted és ez kiégett? Semmit nem tudsz a párkapcsolatokról, már ne haragudj.
Ha ezek után elítéled, akkor Te vagy elítélendő, kedves kérdező.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!