Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Átnéz rajtam, pedig elvileg semmi baja, mindenen ugy tűnik h besértődik pedig elvileg nem, tudom h nem utál vagy ilyesmi. Mért nem olyan velem mint mással? Nem volt köztünk semmi, de miért viselkedik így egy pasi a nővel, ha nem is lennék neki e mert tudom h ő mindenkivel rendes, kedves, de rajtam átnéz, ha én nem szólok hozzá sztem sose beszélnénk, de szoktam látni hogy bámul, közbe meg kerül, meg ha véletlen mellém kerül elül mellőllem de ez nem normális sztem.
2014. nov. 21. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez azért van,mert nem érdekled.Látja rajtad,hogy téged viszont ez nagyon is zavar,hogy te agyalsz és lelkizel rajta,így inkább próbál távol tartani magától.Hogy te ne kerülhess hozzá közel,mert éppen ezt nem akarja.Nem szeretné,ha része lennél az életének,mert ő elvan nélküled is.Közben rólad nyilván süt az ellenkezője,ő meg valahol menekül.

Ez az én meglátásom.Velem ugyanezt teszik,csak köztünk sajnos történt is ez-az,amin én annyira könnyen nem tudok túllépni,ő viszont engem nagy ívben leszar.

2014. nov. 21. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sokat látsz bele, kérdező! De komolyan!

Kicsit jobban lefesthetnéd a szituációt, hogy jobb képet kapjunk a helyzetről, de úgy gondolom, hogy magadban színezed ki a dolgot és meglehet, hogy Ő tudomást sem vesz az egészről. Nekem is vannak személyek, akikkel egyszerűen nem állok le bájcsevegni, haverkodni vagy ilyesmi. Nem feltétlenül azért, mert utálom őket vagy ilyesmi, csak egyszerűen nem.

23/F

2014. nov. 21. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!