Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idő után lehet újrakezdeni az ex-szel?
Figyelt kérdés
Nem váltatok el haraggal, néha még beszélgettek..2014. nov. 21. 19:25
1/6 anonim válasza:
Amikor akarjátok, én az exemmel sosem váltam el haraggal, de nem mindegyikkel beszélgetek.
3/6 anonim válasza:
Át kell gondolni, egyáltalán érdemes-e. Gondolom, a szakítás sem ok nélkül volt.
Ha meg mindketten hajlotok a dologra, akkor az nem időhöz kötött...
4/6 anonim válasza:
Érdemes átgondolnod,egyáltalán lehetséges,illetve megérné-e,hiszen egy szakításnak mindig oka van.Ha kibékültök,a régi problémák ugyanúgy előjöhetnek.
5/6 anonim válasza:
Én csak magamról tudok véleményt alkotni.Részemről igaz a közmondás,a töltöttkáposztáról, vagyis csak az jó újra melegítve.Ez nem biztos hogy rád is vonatkozik. Próba, szerencse!
6/6 anonim válasza:
ez attól függ, mindketten akarjátok-e még.
csendes elválásnál nehezebb. ott inkább unalom lehet, mint egy idegesítő szokás, amin egyikőtök kiborult, de mégis megpróbálja elfogadni. egy idő után az érdeklődés hiánya ellen nincs mit tenni.
csak akkor kezdeményeznék újrakezdést, ha én szakítottam volna. vagy inkább még akkor se. nem szoktam szórakozni. akkor mondom ki, hogy elég, ha tényleg nincs tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!