Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőnek születtem?

Figyelt kérdés
A barátnőm úgy érzi, csak akkor "veszem elő" őt, amikor nekem kedvem van hozzá. Most akkor őt nem szeretem, vagy egy önző szemétláda vagyok és ez mindenkivel így lesz? Én úgy érzem szeretem, de szükségem van arra, hogy a saját kis világomat is fejlesszem, barátkozzak másokkal, ami valóban azt mutatja, hogy olykor kicsit háttérbe szorul a mi kettőnk világa. Szóval minden kapcsolatomban ez gond lesz?
2014. nov. 21. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked nem gond.
2014. nov. 21. 19:01
 2/4 DanteSparda ***** válasza:
őnzőnek senki sem születik senki sem születik semminek te magad irányitod az életed ha önző vagy akkor azért vagy az mert úgy döntöttél hogy az leszel
2014. nov. 21. 19:06
 3/4 anonim válasza:
fogadni merek hogy a lány első barátja vagy, mondd meg neki..vagy hozzászokik, vagy nem
2014. nov. 21. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:

ha nem az van, h egész nap a hátsójában vagy, s ez önzőség, akkor én is társulok, meg sztem sokan még önzőek vagyunk.

képzelje el, h minden nap a nyakán lógsz, meddig menne a dolog? kell néha sztem egy kis egyedüllét egy párkapcsolatban is, ezt még amatőrként is látom.

2014. nov. 22. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!