Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megoszthatom veletek ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoszthatom veletek ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Érdekes az élet. Sokszor váratlan dolgok történnek. De ne adjátok fel soha. Nekem az a véleményem, hogy nem szabad senki érzéseivel játszadozni. Egy ember akár nő, akár férfi: könnyen megsérülhet érzelmileg, lelkileg.

Sokszor van az az eset, amikor egy nő és egy férfi beszélgetnek, egyre többet, és a végén valamelyik többet fog érezni, de csak az egyik, ezt elmondja, de a másik nem tudja viszonozni. Ilyenkor azt mondom, hogy az aki nem tud viszonozni, ugyan ne viselkedjen bunkón, de kedvesen tárja fel a másiknak, hogy tartsanak nagyobb távolságot, még akkor is, ha ez nehéz még annak is, aki nem tud viszonozni. Higgyétek el nekem, aki többet érez, annak csak nehezebb lesz, ha a másik vele van, hiába mondja, hogy megpróbál barát lenni ő is. Szerintem férfi és nő között nincs szoros barátság, csak egy határokon nyugvó barátság, az egyik többet fog érezni.

Ha viszont tudod, hogy nem viszonoznak neked, akkor ne menny továbbra is a szeretetted után, mert magadat sebzed. Hidd el kedves olvasó, nem hiába írom ezeket. Légy derűlátó, optimista, még akkor is, ha fáj a szíved, mindig tegyél az előrelépésedért, és légy okos, bölcs.

Néha könnyeket csal szemünkbe az élet, s van ami nem jön vissza, de jönnek még szép napok, s lesz még tavasz a szívünkbe.

Sziasztok!

2014. nov. 21. 16:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, megértelek. Tiszteletben tartom a véleményed.
2014. nov. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!