Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ennek a kapcsolatnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ennek a kapcsolatnak valami esélye?

Figyelt kérdés
A munkahelyemen az egyik vendégem elhívott randevúra, amit el is fogadtam, de mivel nem egyszerű a helyzet, nem egyből, hanem majd két hetet gondolkodtam, hogy helyes lépés lenne e randizni vele. Nagyon jól sikerült a randi, izzott a levegő, éreztem a villámcsapást, és rajta is ugyanezt éreztem. Szeretetéhes, nincs se kutyája, se macskája, korábol (is) adodoan komoly gondolkodású férfiről beszélek. Most kissé stresszes napokat él át, mert a munkahelye körül most sok teendő van. Viszont nagyon félek attól, hogy hiába érzi azt, amit kell, ez egyik pillanatról a másikra megváltozhat benne. A baj ugyanis az, hogy erotikus munkám van. Persze nem kérdés, ha lenne párom, ezt azonnal abbahagynám, és ezt neki is elmondtam. Nagy könnyebbség lenne, ha tudna valaki pozitiv példát olyan párokra, akik hasonloan kezdték, mint mi.
2014. nov. 21. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:
És hol dolgoznál ezután?
2014. nov. 21. 00:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Konkretan milyen erotikus munka? Hat ot nyilvan nem zavarja, ha elhivott randizni, csak szerintem felo, hogy arra megy ki a dolog, hogy maganemberkent, penz nelkul vegye igenybe a munkadat. En gyanakodnek. De persze az ido majd mindent eldont, meg tul friss a dolog.
2014. nov. 21. 00:16
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. nov. 21. 00:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, de bele még azért ne éld magad.
2014. nov. 21. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!