Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy szórakozó helyen lennél a barátnőddel és valaki felajánlaná, hogy fizet neked valamennyit ha megcsókolhatja őt, akkor van-e olyan összeg amennyiert megengednéd és ha igen mennyi az?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 23:37
11/21 A kérdező kommentje:
10-es! És ha kapnál az összegből mondjuk 10 %-ot? :D
2014. nov. 20. 23:53
12/21 anonim válasza:
Nem, semmi pénzért, egyáltalán megkérdőjelezném, hogy a párom szeret-e, ha ilyen könnyen felajánl másnak.
13/21 A kérdező kommentje:
Amúgy természetesen ez az egész csak fikció. Szeretek hülyeségeken gondolkodni.
2014. nov. 20. 23:54
14/21 anonim válasza:
Én egy ilyen felajánlás közben verném agyon a srácot. Van amit tőlem nem lehet megvenni...
És a 10.nek is igaza van, milyen lány is lenne az, aki bele megy?
15/21 anonim válasza:
Én csak akkor engedném, ha utána hagyja, hogy izomból úgy beverjek neki, hogy kipotyogjanak a fogai.
14: Hidd el, elég sok lány ilyen. És még fizetni sem kell érte, vannak akik ingyen csinálják! :D
16/21 anonim válasza:
#15 - Tudod, nem minden nő r*banc...
18/21 anonim válasza:
Nem érdekel a pénz, szóval az ajánlat sem.
19/21 anonim válasza:
Meglepődve olvasom a válaszokat:D
Nő vagyok, de ha ilyen lenne, akkor egy nagyobb összegért simán belemenne a párom is meg én is (egy csók azért nem egy nagy szám, ha szexről lenne szó, az már más..), aztán együtt röhögnénk a hapsin, és együtt költenénk el a pénzt...
20/21 anonim válasza:
Én is nő vagyok, és csak egy csók.. ebbe én is belemennék, persze csak jó pénzért :D De a szexet semmi pénzért nem vállalnám be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!