Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Én 22 éves vagyok, a barátom 24.
2 éves párkapcsolatról van szó, pár hónapja összeköltöztünk. Tanulunk, dolgozunk, de azért van szabadidőnk, tudunk pihenni. Észrevettem, hogy 1 héten. kb. 3x van szex vagy max. 4x. Ez egy ilyen kapcsolatnál elegendő? A barátom soha nem volt az a nagy szexmániás, én jobban szeretem szexelni, viszont a sok elutasítás miatt szinte már abszolút kiölte belőlem a vágyat és már csak és kizárólag Ő kezdeményez. Meg se fordult a fejemben, hogy a szex miatt megcsaljam.
Olyan érzésem van, mintha kezdene kihűlni a kapcsolatunk. Nem vágyok másra, más pasira se nézek, nem is akarok. Nagyon ritkán mozdulunk ki, mert Ő bent ülős inkább.
Mennyi lenne az ideális együttlét ilyen fiatalon? Mivel lehetne kicsit "feléleszteni" a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!