Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy drága parfüm egy bombonnal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy drága parfüm egy bombonnal vagy plüssel nem túl kis ajándék karácsonyra?

Figyelt kérdés

2014. nov. 20. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Szándék a fontos.
2014. nov. 20. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A bonbont és a plüsst ha kiveszed, egész jó! Eleve írod, hogy drága a parfüm, akkor miért kicsinyled mégis?
2014. nov. 20. 17:02
 3/6 A kérdező kommentje:
azért mert csak egy parfüm. mi a gond a bonbonnal meg a plüssel?
2014. nov. 20. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem bombont ne adj karácsonyra :D

ha már valamit akarsz mellé, akkor találj ki valami kevésbé ehetőt.:D

de szerintem ez jó ötlet, én biztos örülnék a parfümnek meg a plüssnek is :D

2014. nov. 20. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, semmi gond nincs velük, de ne karácsonyra. Engem felettébb idegesít (de lehet ez csak az én hülyeségem) ha egy nívósabb ajándék mellé odaállítanak egy pótlék bonbont vagy plüsst, az olyan érzést kelt, mintha fel akarnák javítani a fő ajándékot! Pont ez értékteleneíti nálam! Akkor inkább tegyél mellé egy kis dísz szappant, vagy valami kisebb kozmetikai cuccot, ami megy a parfümhöz.
2014. nov. 21. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen jó ajándék, a legtöbb ember nagyon örülne neki! :) Én imádok parfümöt kapni, és mindegy milyen formában.
2014. nov. 22. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!