Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok egy ilyen alktú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok egy ilyen alktú, duci csajjal? Képpel

Figyelt kérdés

[link]

NAgyon csúnya?

Szerintetk hány kiló, ha kb 162 cm magas?

2014. nov. 20. 14:45
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

foglalt vagyok szóval csak elméleti...

csak akkor ha elfogadná magát és tudna őszintén mosolyogni! (és ha belsőre meglenne minden fontos tulajdonsága)

nem csúnya szerintem

olyan 80 körülire tippelnék

2014. nov. 20. 14:51
 12/42 anonim ***** válasza:
Ha megtalál az igazi, akkor nem érdekelné őt, hogy hány kiló :)
2014. nov. 20. 14:52
 13/42 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem,hogy lehet ennyire meghizni? Mikor már valaki érzi magán a 5-10 kg súlyfelesleget,miért nem tesz ellene,miért szed fel még 10-20 kg-at? Ezt nem értem komolyan! Aztán meg siránkoznak,hogy kövérek. SAJÁT magadnak köszönheted,ahogy kinézel!
2014. nov. 20. 14:53
 14/42 anonim ***** válasza:
73%
Ez már egyáltalán nem a duci kategória, simán megvan 80 kg és a BMI 30 fölötti, azaz 1 fokú elhízott.
 15/42 anonim ***** válasza:
Vele járnék
 16/42 anonim ***** válasza:
Elarulod vegre hany kg vagy vagy tovabb ba**od itt a nep agyat? :D jolenne tudni ki nyert :D
2014. nov. 20. 14:55
 17/42 anonim ***** válasza:
szerintem 90 kg körül van
2014. nov. 20. 15:02
 18/42 anonim ***** válasza:
19%
Kedves 13-as azért én nem ítélkeznék ilyen könnyen a helyedben...Tudod mikor terhes lettem, nem kevés kilót híztam, és terhesen és utána szoptatás alatt fogyókúrázni tilos, a mozgás is csak nagyon korlátozottan...Ez 2 év, amíg nem tehetsz semmit, csak ölbetett kézzel nézed végig ahogyan átalakul a tested...utána meg vértizzadsz hogy visszanyerd a régi alakod, de már sosem lesz olyan mint volt...Nyilván ha nő vagy ezt egyszer majd átéled, ha férfi vagy akkor a feleséged éli majd át...ezért mondom, hogy nem szabad ítélkezni...A képen látható lányról nem hiszem, hogy szült volna, de sosem lehet tudni...
2014. nov. 20. 15:06
 19/42 anonim ***** válasza:
67%

"Elarulod vegre hany kg vagy vagy tovabb ba**od itt a nep agyat? :D jolenne tudni ki nyert :D"

Waze ez nem a lottósorsolás

2014. nov. 20. 15:07
 20/42 anonim ***** válasza:
67%

80-85 re tippelem, de nem járnék veled, már csak azért se, mert én 82kg vagyok 175 cmhez sportos alkattal. Na meg nem cserélném le senkire a szerelmem :3

Ha kell tanács, segítség fogyáshoz, edzéshez, étrendhez stb, akkor írj privit és segítek.

2014. nov. 20. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!