Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen alktú, duci csajjal? Képpel
2014. nov. 20. 14:45
11/42 anonim válasza:
foglalt vagyok szóval csak elméleti...
csak akkor ha elfogadná magát és tudna őszintén mosolyogni! (és ha belsőre meglenne minden fontos tulajdonsága)
nem csúnya szerintem
olyan 80 körülire tippelnék
12/42 anonim válasza:
Ha megtalál az igazi, akkor nem érdekelné őt, hogy hány kiló :)
13/42 anonim válasza:
Nem értem,hogy lehet ennyire meghizni? Mikor már valaki érzi magán a 5-10 kg súlyfelesleget,miért nem tesz ellene,miért szed fel még 10-20 kg-at? Ezt nem értem komolyan! Aztán meg siránkoznak,hogy kövérek. SAJÁT magadnak köszönheted,ahogy kinézel!
14/42 anonim válasza:
Ez már egyáltalán nem a duci kategória, simán megvan 80 kg és a BMI 30 fölötti, azaz 1 fokú elhízott.
16/42 anonim válasza:
Elarulod vegre hany kg vagy vagy tovabb ba**od itt a nep agyat? :D jolenne tudni ki nyert :D
18/42 anonim válasza:
Kedves 13-as azért én nem ítélkeznék ilyen könnyen a helyedben...Tudod mikor terhes lettem, nem kevés kilót híztam, és terhesen és utána szoptatás alatt fogyókúrázni tilos, a mozgás is csak nagyon korlátozottan...Ez 2 év, amíg nem tehetsz semmit, csak ölbetett kézzel nézed végig ahogyan átalakul a tested...utána meg vértizzadsz hogy visszanyerd a régi alakod, de már sosem lesz olyan mint volt...Nyilván ha nő vagy ezt egyszer majd átéled, ha férfi vagy akkor a feleséged éli majd át...ezért mondom, hogy nem szabad ítélkezni...A képen látható lányról nem hiszem, hogy szült volna, de sosem lehet tudni...
19/42 anonim válasza:
"Elarulod vegre hany kg vagy vagy tovabb ba**od itt a nep agyat? :D jolenne tudni ki nyert :D"
Waze ez nem a lottósorsolás
20/42 anonim válasza:
80-85 re tippelem, de nem járnék veled, már csak azért se, mert én 82kg vagyok 175 cmhez sportos alkattal. Na meg nem cserélném le senkire a szerelmem :3
Ha kell tanács, segítség fogyáshoz, edzéshez, étrendhez stb, akkor írj privit és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!