Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert oda akar elvezni?
Figyelt kérdés
Parom most irta hogy a szamba, szamra szeretne... de en azt nem szeretem. Megalazonak tartom.2014. nov. 19. 21:04
2/14 anonim válasza:
Ha nem jön be akkor ne engedd, de az ilyen megalázó stb maszlagokat vesd el magadban mert ebben semmi megalázó nincs. Ezzel az erővel fiúval is megalázó ha kinyalja a lányt és tele megy puncinedvvel a szája.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem megalazo hogy oda verne ki?
2014. nov. 19. 21:08
5/14 anonim válasza:
Ezt általában csak a pasik mondják, hogy nem az.
Döntse el mindenki maga, hogy számár mi megalázó mi nem. Ha neked az, akkor ne engedd neki!
6/14 anonim válasza:
És ki előtt alázkodsz meg, ha szabad kérdeznem, vagy a nőknél a szex egy hatalmi harc?!
7/14 anonim válasza:
Hát szerintem nem megalázó, én szeretem lenyelni, de ha téged zavar, mondd meg neki..
L
8/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy azért akar a szájába ejakulálni, hogy megalázza.
Ha undorítónak tartod, az más tészta, de ne gondold megalázónak.
9/14 anonim válasza:
Neki teljesen mindegy, ha direkt akarja, azt nyilván a megalázásod miatt.
10/14 anonim válasza:
Én férfiként írom hogy soha nem gondoltam azt hogy ezzel megaláznám a nőt. Megalázó attól lesz valami ha olyan céllal csinálják. Itt az élvezetről van szó. Szerintem ha két ember szereti egymást felsem merül olyan hogy bármivel is megalázná a másikat. Ezek csak vágyak. Ennyi. 26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!