Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetünk hogy változtassunk a kapcsolaton?
ha nembaj leírnám saját tapasztalatomat ami jót tett! :)
A lényeg h ne legyetek sokat együtt(ha eddig mindennap együtt voltatok) úgy kezdtem el intézni a dolgaimat hogy csak heti 2-3szor tudjunk találkozni,és szex semmiképp ne férjen bele,vagy nem lakáson találkoztunk,csak programokat csináltunk! Mozi,biliárd stb.2hétig ment ez így (igaz h én is a falat kapartammár :D) de megérte. Sokkal közelebb hozza az embert a másik hiánya valamiért.Próbáld ki hátha neked is beválik ! :)
22L
Első vagyok.
Jah értem, hát randizgatás szempontjából elég sz*r időben jöttetek össze mert ilyen rossz időben nem igen lehet menni nagyon, bár vannak megoldások:) Étterem, kávézó? Esetleg ha zenei ízlés úgy hozza koncert, mozi? moziban smárolás?;)
most lehet akár korcsolyázni is, aztán hmm mindenképp valami közös programok kellenek, hogy picit kimozduljatok, nálunk is hasonló volt a problem:) de olyat is lehet, hogy nem taliztok mindennap egy kis távolság is jót tesz, pl egy randi után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!