Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi korkülönbség van köztetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi korkülönbség van köztetek?

Figyelt kérdés

Nagy a korkülönbség köztünk?

A párom 21 évvel idősebb nálam és 3 és fèl éve vagyunk együtt.

24/N

2014. nov. 18. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18 év. Nagy, a tiétek is nagy, de ha működik, kár ezen kattogni.
2014. nov. 18. 19:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Ti érzitek, hogy nagy e. Ha nem zavar titeket akkor nem az. Esetleg a házasság, gyerek téma okozhat gondot később.

Én 28 éves vagyok, a férjem 25. 3 év 5 hónap van köztünk. 4,5 éve kapcsolatban/ 3 éves házasok leszünk pár hét múlva.

2014. nov. 18. 20:12
 13/13 Manó11 ***** válasza:
kicsit nagy a korkülönbség.. de ha megértitek és szeretitek egymást akkor nem számít. köztünk a párommal 5 év van. én nő vagyok,36 leszek
2014. nov. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!