Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar, ha a párotok "túlságosan intelligens"?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok egy buta nő, van diplomám, nyelvvizsgám, jó állásom, mégis a jelenlegi párom sokkal intelligensebb nálam, és ez kicsit zavar.Nem volt még ilyen kapcsolatom.Úgy érzem, előbb-utóbb majd nem kellek neki.
2010. jan. 29. 07:31
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Eddig minden kapcsolatomban én voltam a dominánsabb, talán ez zavar.Hogy érezteti-e?Hát, kicsit talán igen, hogy két egyetemi diplomája van, sok nyelven beszél.Pedig, ahogy írtam, én eddig művelt és intelligens nőnek tartottam magam.Most meg kisebbrendűségi érzésem van.És nem tudom, hogy hozzam ezt a témát szóba.
2010. jan. 29. 10:31
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Én az intelligens pasikra bukok, szeretem, ha felnézhetek a páromra pl. emiatt. Engem is egy okos lánynak tartanak, és volt olyan srác, aki azért nem akart velem kapcsolatot (kölcsönös szimpátia megvolt), mert őt zavarta, hogy szerinte én vagyok az okosabb. Engem ez sem zavart volna, de így alakult.
2010. jan. 29. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

egyáltalán nem zavar,mivel eddig csak olyan pasikkal voltam,akik szépen mondva annyira nem voltak okosak:D

ő meg az én kis zsenim

viszont neki is előttem olyan barátnője volt,aki 8 általános meg egy szakmunkás,és soron dolgozott...én meg ősszel kezdem a második diplomám megszerzését,hasonlot az ö egyik diplomájához,most meg diplomamunkairs közben az ő beadandoit is megcsinálgatom,mert értek hozzá,és ő ugy tud ennek örülni,mint kisgyerek a nyalokának,hogy neki nemcsak szép,habnem okos is a barátnője...pedig éreztethetné azt is,hogy ő 5össel diplomázott,én meg max 3massal fogok:d de ez nevetséges lenne

kérdező,ne érezd magad rosszul,garantálom kismillio olyan dolog van,amit te tudsz,ő meg aztse tudja mi az...

22/L

2010. jan. 29. 12:06
 14/21 anonim ***** válasza:
93%

ha igazán intelligens, akkor téged soha nem fog lenézni!!!!!

a pasik amúgy is szeretik, ha egy nő a segítségükre szorul :)

2010. jan. 29. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Valamiért csak összejött veled.
2010. jan. 29. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

ja és az igazi intelligens férfi mellett a nő JÓ NŐNEK érzi magát

max nem ő hagy el, hanem majd te őt, mert egy másik pasi lehozza neked a csillagokat

2010. jan. 29. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
92%
az én párom bizonyos esetekben többre értékel egy bárgyún vigyorgó eladót, mint engem, a diplomámn ellenére..
2010. jan. 29. 12:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi.Ez utóbbi elég szomorú...de minden pasi mást szeret a nőkben.
2010. jan. 30. 07:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem is dobtak a diplomám ellenére egy szakmunkásért, szóval szerintem egyáltalán nem ezen múlik a dolog.

Ha valakivel kijössz akkora műveltség a legutolsó amit nézel benne, ennél gyakorlatiasabb dolgok vezetik az embereket.

2010. febr. 1. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
De igen!! Nem szeretem az okostóni nőket. EZek akik mindig kioktatnak, anyáskodóak, nagyon vezéregyéniségek, mindig mundent jobban tudnak, felsőbbrendűnek tudják magukat ezek nem jók egyáltalán. Nem baj, ha nem butácska, legyen meg az esze, de nem kell az a nagyon agyman nő. Azt szeretem ha egy szinten van a két fél, az a tökéletes. A mellérendelő viszont a szép és jó.
2012. júl. 26. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!