Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit tegyek? (AZ ELŐZŐ ILYET VÉLETLENÜL TÖRÖLTEM! )
Van egy lány akibe szerelmes vagyok, minden nap beszélek vele, minden nap akár 12-20 órán át beszélünk, suliközben, suli előtt, suli után.
Facebook on folyton sziveket küldünk egymásnak, meg hasonlók.
Pár hete megkérdezte, hogy járjunk e, mondtam neki, hogy rendben, járjunk, utána azt mondta, hogy lehet, hogy nem jó ötlet, mert akkor többé nem lennénk barátok.
2 hete megkérdeztem tőle, hogy járjunk e, erre azt mondta, hogy "nem tudom" de minden nap beszélünk, ugyanúgy öleljük egymást stb...
Most akkor mit tegyek???? Nem tértünk még rá a legutóbbi kérdésem óta erre a témára
Szerintem még nagyon fiatalok vagytok, és nem tudnátok komolyan venni a dolgot.
Mondd meg neki, hogy barátok vagytok, és vond kérdőre! Miért kérdte meg, hogy járjatok ( ilyet hogy lehet megkérdezni? :D ) ha aztán visszavonta?
Szerintem csak kíváncsi volt, azért mondta neked, hogy növelje az önbizalmát. Ha neked tetszik, akkor továbbra is beszélgess vele, és add a tudtára, ha pedig nem, akkor meg nyugodtan maradjatok barátok.
Ennyi problémázást, pedig a megoldás egyszerű. Amíg csak a kiadós beszélgetések és ölelések vannak, addig barátok vagytok. Azonban eljuttok CSÓKIG, ölelésben kalandozó kezekig, onnan már jártok.
És hogy mit tegyél? Csókold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!