Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb.2 hónapja volt utoljára normális szex. Mi az oka? Az én "hibám", mert egyszerűen 3 év után már nem megy a nedvesedés egyik pillanatról a másikra. Mit tegyek?
1. nem szedek fogamzásgátlót
2. a párom vibrin gondolkodott, lehet azzal be lehetne indítani, de bármennyire nem vagyok prűd, nekem az sok...
3. kb. tavasz óta van ez az állapot, nyáron picit feljavult, de most tovább romlik.
Amikor legutóbb mégis ráizgultam, akkor ő aznap már 2x kiverte, mert ugye megszokta h nincs szex, és így nem igazán maradt kemény...
Másnál is volt ilyen?
Ja és gumit se használtunk, tehát az izgalomforrás is meglehetett volna... de nem :(
Hmmm testi vagy Párkapcsolati gond? esetleg kimerültség, közös unalom?
A libidód, és a kettőtök közötti izgalom kezd kihűlni. Mi lehet az oka? Van úgy gyógyszer? Rendszeres mozgás van?
Kívánod őt? Régebben egyből nedves voltál?
A sikosító és vibrátor nagyon jó dolgok, (ne zárkózz el a szexuális segédeszközöktől, mert jó dolog az), de igazából arra valók, hogy feldobják az egyébként működő nemiséget, nem arra, hogy tüneti kezelés legyen.
A tüneti kezelés olykor jól jön (átmeneti problémánál kell is a tüneti kezelés) de csak ha világos az ok és a megoldáson dolgoztok már.
Arra kéne rájönni, hogy mi változott a régebben működö, és most nem működö szexualitás között.
(mellesleg én tippelek egy kis "unalomra" mindkét részről. Az a 3 év megütötte a szememet akkor már elmúlik a nagy lángoló "biglove", onnantól jön a hétköznapok része.)
Szóval érdemes azt elemezni, hogy részéről, részedről mi változott azóta.
ÉS egyébként neki jobban rá kéne feküdni az előjátékra.
Ha múlik a vágyad az irányába a testet tovább tart "felhúzni".
Feltétlenül tárjátok fel mi a gond köztetek, (vágy szinten) mert ha nem, egyszer csak totál eltűnik a szex az életetekből és az gyakorlatilag egyet jelent egy szerető felbukkanásával és/vagy szakítással.
Persze, hogy van mozgás, nem vagyunk lusta, otthonülő emberek!
Amikor rámmozdul, akkor akaratlanul is eszembejutnak a hibái, és azon felhúzom magam... amikor meg meg kell jönnie, akkor főleg időzített bomba vagyok :(
Elmondása szerint ő még mindig szerelmes belém. Múltkor olyan kijelentése volt, hogy rajong értem. Egyszer felajánlottam neki, hogy kiverhetném, de mondta, hogy az nem ugyanaz... hát akkor én nem tudom mit csináljak... sőt már ott tartunk h amikor öltözök át, nem is néz oda, h ne álljon neki fel, mert aztán sokáig tart mire lenyugszik. Ha el is indul a szex, fájdalmas a behatolás... pedig nedves vagyok. Vagy pedig kb 5 perc után annyira megunom, hogy már valami total mason kezdek el gondolkodni, de ő egyből kiszúrja.
Ebből nekem eléggé úgy tűnik, hogy nem szereted v. nem kívánod őt.
Részedről durván kezd kihülni ez a dolog, de te tipikusan az a fajta vagy aki szerelem nélkül egyáltalán nem tud szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!