Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kb.2 hónapja volt utoljára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb.2 hónapja volt utoljára normális szex. Mi az oka? Az én "hibám", mert egyszerűen 3 év után már nem megy a nedvesedés egyik pillanatról a másikra. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1. nem szedek fogamzásgátlót

2. a párom vibrin gondolkodott, lehet azzal be lehetne indítani, de bármennyire nem vagyok prűd, nekem az sok...

3. kb. tavasz óta van ez az állapot, nyáron picit feljavult, de most tovább romlik.

Amikor legutóbb mégis ráizgultam, akkor ő aznap már 2x kiverte, mert ugye megszokta h nincs szex, és így nem igazán maradt kemény...

Másnál is volt ilyen?

Ja és gumit se használtunk, tehát az izgalomforrás is meglehetett volna... de nem :(

2014. nov. 18. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hmmm testi vagy Párkapcsolati gond? esetleg kimerültség, közös unalom?

A libidód, és a kettőtök közötti izgalom kezd kihűlni. Mi lehet az oka? Van úgy gyógyszer? Rendszeres mozgás van?

Kívánod őt? Régebben egyből nedves voltál?

A sikosító és vibrátor nagyon jó dolgok, (ne zárkózz el a szexuális segédeszközöktől, mert jó dolog az), de igazából arra valók, hogy feldobják az egyébként működő nemiséget, nem arra, hogy tüneti kezelés legyen.

A tüneti kezelés olykor jól jön (átmeneti problémánál kell is a tüneti kezelés) de csak ha világos az ok és a megoldáson dolgoztok már.

Arra kéne rájönni, hogy mi változott a régebben működö, és most nem működö szexualitás között.

(mellesleg én tippelek egy kis "unalomra" mindkét részről. Az a 3 év megütötte a szememet akkor már elmúlik a nagy lángoló "biglove", onnantól jön a hétköznapok része.)

Szóval érdemes azt elemezni, hogy részéről, részedről mi változott azóta.

2014. nov. 18. 14:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy attól, hogy te nem akarsz szexelni, a barátodat még leszophatnád/kiverhetnéd neki.
2014. nov. 18. 14:42
 13/19 anonim ***** válasza:

ÉS egyébként neki jobban rá kéne feküdni az előjátékra.

Ha múlik a vágyad az irányába a testet tovább tart "felhúzni".

Feltétlenül tárjátok fel mi a gond köztetek, (vágy szinten) mert ha nem, egyszer csak totál eltűnik a szex az életetekből és az gyakorlatilag egyet jelent egy szerető felbukkanásával és/vagy szakítással.

2014. nov. 18. 14:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Persze, hogy van mozgás, nem vagyunk lusta, otthonülő emberek!

Amikor rámmozdul, akkor akaratlanul is eszembejutnak a hibái, és azon felhúzom magam... amikor meg meg kell jönnie, akkor főleg időzített bomba vagyok :(

Elmondása szerint ő még mindig szerelmes belém. Múltkor olyan kijelentése volt, hogy rajong értem. Egyszer felajánlottam neki, hogy kiverhetném, de mondta, hogy az nem ugyanaz... hát akkor én nem tudom mit csináljak... sőt már ott tartunk h amikor öltözök át, nem is néz oda, h ne álljon neki fel, mert aztán sokáig tart mire lenyugszik. Ha el is indul a szex, fájdalmas a behatolás... pedig nedves vagyok. Vagy pedig kb 5 perc után annyira megunom, hogy már valami total mason kezdek el gondolkodni, de ő egyből kiszúrja.

2014. nov. 18. 14:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Ebből nekem eléggé úgy tűnik, hogy nem szereted v. nem kívánod őt.

Részedről durván kezd kihülni ez a dolog, de te tipikusan az a fajta vagy aki szerelem nélkül egyáltalán nem tud szexelni?

2014. nov. 18. 14:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Az exemnél is ez volt, de ő egy bunkó volt..... viszont ott szét tudtam választani a szerelmet meg a szexet, itt nem tudom..
2014. nov. 18. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Valahol úzközben elfelejtettétek ápolni a kapcsolatotokat meg a szexet. Magától nem marad meg a szerelem és nem marad jó a szex sem. 5. éve vagyunk együtt (21, 29 évesek vagyunk), bnőm ugyanúgy nedvesedik, felizgul, a szex meg nem hogy rosszabb, hanem egyre jobb.Persze rengeteg új dolgot kipróbáltunk és próbálunk folyamatosan.
2014. nov. 18. 15:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Exemmel 3 év után ugyanez volt. Már nem szerettem, de én ezt tudtam is és beismertem magamnak. Ezzel együtt nem is kívántam. Még beszélni se volt kedvem vele, nem hogy szexelni... Szakítottunk, 1 hónap múlva összejöttem egy másik pasival és egy percig nem volt gondom az izgalommal és azóta sincs, más pasival se. Rajtad áll, hogy meg akarod-e menteni ezt a kapcsolatot, vagy inkább véget vetsz neki minél hamarabb. Én azt a kapcsolatot nem is akartam, meg sem fordult a fejemben, hogy hozzuk rendbe. De ha te meg akarod menteni, akkor ne így csináld, hogy tiltakozol minden ellen (nyalás, vibrátor, stb.), meg szex közben a hibáin kattogsz. Amúgy az említett exnek én sem engedtem, hogy nyaljon, mert rosszul csinálta. Az utána következő delikvenssel úgy gondoltam, teszek egy próbát - olyan orgazmusom volt tőle, mint még soha...
2014. nov. 18. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:
A sikositoval ovatosan elobb nezz utana neten h neked melyik lenne a jo
2014. nov. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!