Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valaki ilyen helyzetben?
Fiatalon ugy hozta az élet hogy külföldön vállaltam munkát.Jó kalandnak tűnt és úgy gondoltam körülnézek más országokban is.Észre se vettem és eltelt 12-év az életemből.
Jelenlegi nemzetközi helyzet úgy hozta hogy haza kellet költöznöm.
Lehet hogy nagyon nagy árat fizettem ezért az elmúlt 12 évért ugyan is rá kellet döbbentem hogy teljesen egyedül vagyok Magyarországon.Nincs kialakult barátiköröm se kapcsolat rendszerem.Rengeteg csodálatos helyet láttam és sok dolgot megélhettem de mit érnek ezek ha nincs kivel megosztanom.Ha bárki hasonló helyzetben van érdekelne hogyan dolgozta fel a helyzetet vagy mit csinált? Privátba is irhatok.(30F)
'Telepedj' le valahol, és kezdj itt élni.=)
Szerezz barátokat, barátnöket. A 30éves még annyira nem 'öreg', bár sokaknak ilyenkor már gyerekük van..
"..teljesen egyedül vagyok Magyarországon."
És a szüleid? Csak nem vagy annyira egyedül..
Komam De miert pont itthon?
Szerintem nyelvtudasod meg van akkor ne itthon kamatoztasd.
Keress olyan helyet ahol erdemes elni.
Én is erre gondoltam hogy szüleid, rokonaid gondolom vannak Magyarországon. Vagy pedig járj el például múzeumba, moziba, vagy csak simán ülj be egy kávézóba, járj emberek közé. Ha nem vagy annyira visszahúzódó típus, biztos hogy meg fogsz ismerni szimpatikus embereket. :)
25/F
Amikor kimentél külföldre, ugyanúgy a "semmibe" mentél ki, nem tudtad, mi vár rád, kikkel fogsz megismerkedni, hogyan fogsz barátokat találni. Most ugyanazt kell eljátszanod itt is. A különbség annyi, hogy anyanyelvi szinten beszéled a nyelvet. :)
Ugyanúgy el kell kezdened. Gondolom munkád, lakásod van. Van hova hazamenned, és van családod, akik tartják benned a lelket.
Kezdj el eljárni helyekre, klubokba, koncertekre, rendezvényekre, szórakozni. Regisztrálj fel közösségi oldalakra a neten, építs kapcsolati hálót először virtuálisan, aztán jöhetnek a személyes találkozók is. Alakíts klubot: külföldről hazatelepedett magyarok, vagy akármni ilyesmi. :)
Ugyanazt kell csinálnod, mint amit csináltál ott 12 éve. Annyival vagy előrébb, hogy HAZA jöttél. Nem olyan nehéz hidd el, csak el kell kezdeni. :) Az elején. :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!