Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett ennyire bunkó? Szóval 2 hónapja vagyok/voltam együtt a barátommal. Ma is találkoztunk, mivel azt mondta h ráér. Felmentem, filmeztünk, kényeztettük egymást, aludtunk, utána ő leült a gép elé.
Én meg szokás szerint hátulról átöleltem és elkezdtem simogatni. Egyszer csak megszólalt h "mégis mikor fogsz elmenni?". Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Mondtam neki "h akkor most" , erre ő "hát én nem úgy gondoltam". fogtam a cuccom és otthagytam. Miért mondta ezt? Másnak is mondták már?
Pont hétfőn beszélgettünk a kapcsolatunkról, hogy akarja e egyáltalán. És mondta h igen. Ma meg a fejemhez vágta ezt. Azt biztos h én nem fogom keresni, akármennyire is szeretem.
Kicsit érdekes. Nekem egyszer volt egy ilyen pasim, ott is hagytam 2 hónap után. De ez h "hát én nem úgy gondoltam", ez kicsit félreérthető. Vagy arra gondolt, hogy elmehettél volna már előbb is, vagy arra, hogy maradj még. De ha nem próbált meg visszatartani, mikor megsértődtél, akkor inkább az utóbbi. :S Szerintem hagyd ott, aki 2 hónap után már ilyen, később sem lesz jobb!
18/L
Megbántott, nem tisztáztátok, "elcsesztétek" és kész.
Most jönne az a rész,hogy megtanuljátok megbeszélni ezeket a helyzeteket, ezt most utólag, máskor meg ott és akkor, amikor megtörténik.....és nem szaladgáltok szanaszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!