Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Barátom elakar küldeni pszichológushoz.
szerintem nem veled van a baj az elmondottak alapján.
de minek vagy még vele együtt, ha így bánik veled?
25F
mindketten azok vagytok
neki nem kéne kibeszélnie téged a hátad mögött, neked meg nem kéne így viselkedned még ilyenkor se
amúgy miért vagytok még együtt?
Tényleg téged kellene pszichológushoz küldeni, mert mindezek ellenére együtt vagy vele.
Ha viszont "de te nagyon szereted", akkor megint neki van igaza, tényleg megérdemled, hogy hülyére vegyen.
Én jártam anno pszichológushoz és sokat segített nekem. Sokan úgy fogják fel, hogy oda az "agybetegek" mennek...dehogyis nagyon jó dolog ha nincs olyan barát vagy barátnő aki meghallgatna.
Na de nem te reagáltál rosszul egyszerűen megtelt a pohár és ez volt a reakciód. A volt barátom mikor már többször kihúzta nálam a gyufát pl én is ütöttem őt vagy a karkötőmet rávertem a hátára ne félj fájt is neki mert sok gyöngyből állt mindig valahogy így reagáltam és nekem is ezt mondta, hogy hülye vagyok...csak közbe ő nem nézet tükörbe, hogy-hogy viselkedik.
Nyugodj meg ne magadban keresd a hibát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!