Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is rosszul esne vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Szóval kibékültünk a barátommal, (ő keresett meg) elég zűrös volt a kapcsolatunk de nagyon szeretjük egymást,de a szüleinknek ez nem tetszik. Én külön élek már tőlük ő viszont nem, és az apja tegnap idejött, hogy menjen vele haza. Először nem ment, utána lement és felhívta nem akar botrányt inkább elmegy vele. Én megértem hogy náluk lakik stb, de én pl szembeszálltam a családommal az ő érdekében ( anyám lakásában lakok, és megmondta, hogy kitesz ha folytatom ezt a kapcsolatot hiába fizetek lakbért. Kiálltam mellette). Viszont úgyérzem hogy ő erre nem képes és elég rosszul esik. Nem hisztiztem meg nem volt kiabálás csak igazságtalannak érzem. Azt meg főleg, hogy most volt műtétem és azóta 2x ájultam el, szerencsére mindig velem volt valaki aki hívta mentőket, viszont tegnap este nem voltak velem a lakótársaim. Ő ennek tudatában oké elment én meg megkértem két barátomat (fiúk, ismeri őket), hogy jöjjenek át, ha rosszul leszek ne legyen baj...
2014. nov. 17. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:

"de nagyon szeretjük egymást"

Hát, roppant módon szerethet téged.......gondolkozz el, hogy kell-e neked egy olyan férfi (inkább kisfiú) aki nem áll ki melletted és ott hagy a bajban......

2014. nov. 17. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
fiatalabb nálad?
2014. nov. 17. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Ő 21 én 20
2014. nov. 17. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy annyira fontos neki hidd el. Az én exem is csinált hasonlót, nem volt hangom egy hétig, magas lázam volt, ami hol elmúlt, majd hirtelen kijött. Csak haza kellett volna kísérnie, két megálló vonattal -jegyet kellett volna kérnie nekem. Útközbe felhívta az anyja és jéé otthagyott, mert anya hívta...

Hadd ne mondjam, hogy még azon a héten véget vetettem a kapcsolatnak... ( nem csak ez az egy ilyen "anya ügy" volt, kb az összes mondata azzal kezdődött hogy anya szerint, anya úgy gondolja... aki nem képes elszakadni a családtól (nem a látogatásról és a tiszteletről van szó) az nem alkalmas komoly kapcsolatra )

Hidd el, ha most nincs melletted, sosem lesz! Ne pazarold az időd, ő nem annyira szeret, mint gondolod. Aki szeret az jóban rosszban kiáll melletted.

A mostani párom képes volt a munkahelyéről hazajönni előbb, pedig csak szóltam neki, hogy hazafelé hozzon nekem áfonyalevet, mert én hazajöttem, mert nagyon fájt a derekam - felfáztam. Hazafelé be is vásárolt, sőt főzött is nekem!

2014. nov. 17. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
De ilyenekkel nincs baj nem érzem azt hogy nem tenne meg tényleg mindent amit kérek. Egyedül ez a családos dolog, megértem hogy fél hogy kiteszik otthonról még tanul, de akkoris. engem is fenyegettek ilyennel, nemtudom tnyleg hogy mit csináljak nem érzem fairnek az egészet
2014. nov. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!