Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne vagy csak én reagálom túl?
"de nagyon szeretjük egymást"
Hát, roppant módon szerethet téged.......gondolkozz el, hogy kell-e neked egy olyan férfi (inkább kisfiú) aki nem áll ki melletted és ott hagy a bajban......
Nem vagy annyira fontos neki hidd el. Az én exem is csinált hasonlót, nem volt hangom egy hétig, magas lázam volt, ami hol elmúlt, majd hirtelen kijött. Csak haza kellett volna kísérnie, két megálló vonattal -jegyet kellett volna kérnie nekem. Útközbe felhívta az anyja és jéé otthagyott, mert anya hívta...
Hadd ne mondjam, hogy még azon a héten véget vetettem a kapcsolatnak... ( nem csak ez az egy ilyen "anya ügy" volt, kb az összes mondata azzal kezdődött hogy anya szerint, anya úgy gondolja... aki nem képes elszakadni a családtól (nem a látogatásról és a tiszteletről van szó) az nem alkalmas komoly kapcsolatra )
Hidd el, ha most nincs melletted, sosem lesz! Ne pazarold az időd, ő nem annyira szeret, mint gondolod. Aki szeret az jóban rosszban kiáll melletted.
A mostani párom képes volt a munkahelyéről hazajönni előbb, pedig csak szóltam neki, hogy hazafelé hozzon nekem áfonyalevet, mert én hazajöttem, mert nagyon fájt a derekam - felfáztam. Hazafelé be is vásárolt, sőt főzött is nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!