Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy olyan lánnyal, aki 2-3 találkozás után lefekszik veletek?
ismerni kell azért a körülményeket, nem mindegy, hogy a szex előtt csak 1 kávét ittatok összesen, vagy olyan napokat töltöttetek együtt, hogy az felér 10 randival is (velem már történt, délben találkozás és annyira jól telt, hogy hajnal négyig tartott)
Plusz az sem kis dolog, hogy hány évesek az illetők. Harminc fele, miután mondjuk már akár válás is történt nem, nem gáz a gyors szex.
Elítélni senkit sem szabad amíg nem tudjuk a pontos részleteket.
Én már írtam. Nőként! Nem kell vele sokáig várni, és attól senki se lesz könnyűvérű stb... inkább az elején, mint akkor amikor elképzeled milyen jó lesz vele a szex és a kapcsolat. Vártok-vártok, megtörténik mondjuk 1 hónap múlva, és óriási csalódás... semmi értelme...
Nálunk a 3. randin történt meg. Ott töltöttem az egész hétvégét, bemutatott mindenkinek, és azóta is együtt vagyunk. Szóval ez nem a számok kérdése...
De azért az első 1-2 randin nem ajánlatos.
* aki 2-3 találkozó után ágyba bújik vele, az mással is megcsinálta már ugyanezt.
Felbontott karácsonyi ajándék meg nem ugyanaz, mint a becsomagolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!