Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy igazi Nő nem a kinézetemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi Nő nem a kinézetemet nézi, hanem a belső énemet?

Figyelt kérdés
A legfontosabb,hogy jó ember vagy?
2014. nov. 17. 13:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Azért legyenek neked is elvárásaid a nő felé, ne csak az övéknek próbálj megfelelni. Ha már ők annyit támasztanak.
2014. nov. 17. 14:21
 12/21 anonim ***** válasza:

"Látom, te is olyan Nő vagy aki csak fújja,fújja a baromságokat,ahelyet hogy megálna és kicsit elgondolkozna."

Látom, te is olyan Fiú vagy, aki csak fújja, fújja a baromságokat, ahelyett hogy megállna és értelmezné egy kicsit a levelemet, amit írtam.

"Kinek lenne már kedve megismerkedni egy olyan nővel aki megakarja változtatni a pasikat,és megmondja mit kell tennie hogy igazi férfi legyen?

A Nők sem szeretik ha megakarják változtatni őket! Tehát nem tudom milyen alapon akarják a Nők megváltoztatni és kiforgatni a pasikat a maguk valójából..

MINDEN EMBERNEK VANNAK ÉRTÉKEI,MÉG EGY NYOMORÉKNAK ÉS TÓLOKCSIBAN ÜLŐNEK IS,HA EGY MOSOLYT KAPOL TŐLLE MÁR AZ IS ÉRTÉK,SZÓVAL AKKOR MEG EGÉZSÉGES EMBERNEK,MILLIÓ ÉRTÉKE VAN..MINDEN EMBER EGY MEGISMÉTELHETETLEN CSODA!!!"

Én pont ezt írtam le. Nézd:

"Valóban nem mindenki alfahím. Nem is kell annak lenned. Mutass valami különlegeset magadban, ami miatt úgy érzem, hogy veled kell lennem.[...]Ne is változz meg. Nem egy más embert akarok megismerni, hanem téged."

De kérlek, ne fecséreld rám az idődet. Annyi sok szép, kedves lány van a világunkban, miért nem hozzájuk mész oda beszélgetni, ismerkedni, ahelyett, hogy rám pocsékolnád el ezt az értékes időt? Netán valami más oka van ennek?

2014. nov. 17. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:
Egy igazi férfi nem a kinèzetemet nèzi hanem a belső énemet??
2014. nov. 17. 14:26
 14/21 anonim ***** válasza:
Csak ha van olyanod, mert a nők a kinézetükre alapoznak inkább manapság....
2014. nov. 17. 14:29
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

A belső fontosabb mint a külső!

én jól nézek ki,de ez nekem kevés,csodáljon,imádjon,egy megérthetetlen lényként.

igen mert az vagyok ami,egy csodálatos,felsőbb rend.

de ezek a buta selejtek,csak azt látják,hmm nem néz ki rosszul,persze hogy NEM!!! de megérteni azt ami több arra képtelenek.

Kérdezd meg a üveg mögött tátogó halat mit gondol az emberről,látott már,persze,de sosem értheti meg.csak bámul rá bután.csak bámul rá és az ő szűk mocskos világa csak porszem.....számára az ember nem létezik.Mert nem érheti.Ilyen vagyok én egy nőnek...:)

2014. nov. 17. 14:33
 16/21 kendrazoltan ***** válasza:

66 Apollyon 33

Kifejezetten tetszik ez a filozofikus megközelítés...

Élmény volt olvasni, komolyan...sem nő nem vagyok, sem pedig meleg, de nagyon tetszik, amit írtál...

28 F

2014. nov. 17. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
az csak jót jelent ha érted.
2014. nov. 17. 15:01
 18/21 Panna_ ***** válasza:

Ilyenkor mindig elgondolkozo, hogy de jó lenne egy olyan funkció, ahol ténylegesen csak olyan emberek válaszolhatnának akik vagy régóta párkapcsolatban élnek, vagy volt legalább három éves kapcsolatuk.

Amikor "ugat" néhány nagyszájú (jobb kifejezést nem találok), mindig eltűnődöm, hogy voltak e egyáltalán valaha is randevún? (a "kapcsolatban voltak e már" kérdést meg sem merem kérdezni)

(a kommentet nem csak erre a kérdésre értem)

2014. nov. 18. 14:37
 19/21 anonim ***** válasza:

voltak bizony:) szerintem több kapcsolatom volt mint neked,pannika,igaz rövidebbek,de én nem viselek el senkit hosszabb távon.Ez is engem igazol.

és szintekkel jobb nők mint te lehetsz,mégsem értek ők se sokat...sőőt semmit :) ezek után rólad ne essen szó.

3 év nem a te érdemed,hanem más szégyene,ez magold be.

bár megértem a dühöd panna,ti lehajtott fejű emberek,mindig megbotránkoztok mindenen,manipulálható egyszerű lények

nem csak itt mindenütt.

2014. nov. 18. 15:22
 20/21 Panna_ ***** válasza:
Hát nem is csoda, hogy nem volt hosszú kapcsolatod, őszintén egy értelmes embert sem tudok elképzelni, hogy egy ilyen hozzáállású emberrel akarna bármi féle jövőt tervezni.
2014. nov. 19. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!