Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy osztálytárs. Tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy osztálytárs. Tényleg nem lehet semmi komoly köztünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályunkba (gimi 2. osztály), akivel nagyon jóba voltam, sokat segített beilleszkedni, sokat lógott velem és mindig tudtunk valamiről beszélni. Elutazott egy hétre egy verseny miatt, és amióta visszajött hozzám se szól, elmegy mellettem simán. Az egyik osztálybulin kimondta, hogy szeret, átölelt, ám másnapra megint megváltozott..bunkózott, vagy levegőnek nézett.. Vajon miért csinálja ezt velem? Én szúrhattam el valamit? :(
2010. jan. 28. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Öö... ezt próbáld meg tőle megkérdezni.
2010. jan. 28. 20:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is kérdezd meg a srácot!

Ne próbálj találgatni, h mi lehet.

2010. jan. 28. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:

sztem a srác maga se nagyon tudja h h álljon a dologhoz. valszeg kicsit félős lehet, nem biztos a dolgában.

próbáld vhogy megnyugtatni, v magabiztosabbá "varázsolni" :D

am igen, előzőekhez társulva, sztem is vele dumáld meg ezeket :)

2010. jan. 30. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:

házi nyúlra nem lövünk!

sztem csak rosszul járhatsz de te tudod

2010. jan. 30. 14:09
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem 2 osztálytársam régebben "összejöttek",miután szakítottak ment a sz*r dobálás,egymással való köc.sögösködés..közbe a lány még mindig szerett(i)e a fiút..hála istennek most vagyunk 8.osok,és jövőre két különböző suliba mennek..és akkor nem lesz ez az egész :/
2010. jan. 30. 14:51
 6/7 anonim válasza:
Én is csak társulnék az előzőekhez, és még annyi, hogy én 10.-ben jöttem össze osztálytársammal...másél évig együtt voltunk és a végén én szakítottam, az mind1 miért, szóval nyár eleén lett vége és éveleén 3 hétig ment a szurka...aztán odajött és mondta hogy ő nem akar rosszba lenni, kibékültünk és azóta barátok vagyunk sőt tobb is mint barátok de nem vagyunk szerelmesek. Szóval minden csak elhatározáson múlik, de inkább ajánlom neked hogy osztályból soha ne gyere össze senkivel...lehet hogy szuper mert minden nap találkoztok stb... de szinte ugyanannyi hátránya is van.
2010. jan. 30. 15:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, tényleg sokat segítettetek :)
2010. jan. 30. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!