Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontozzatok le, de 17 éves vagyok, a barátom 30, és nem, nem csak arra kellettem neki, hanem hosszútávra tervezünk, és de igen, lelkitársak vagyunk. :) Nem szeretnék ezzel a dumával jönni hogy érettebb vagyok a koromnál, de mindenki ezt mondja, és a baráti köröm is 20-30 évesekből áll, velük jövök ki jól. Egyébként ő se néz ki 30-nak, és én se 17-nek, külsőre fel se tűnik a korkülönbség. :)
Egyszóval...van ilyen kapcsolat is.
Vélemény? Mi vélemény van azon, hogy a barátom 30 éves? Ez egy tény.
Egyébként igen, én írtam hogy pontozzatok le, de azt azért nem gondoltam, hogy mindentől függetlenül azonnal és készségesen lepontoztok. Akkor szokás ezt írni, mikor jelezzük, nem bánjuk hogy le leszünk pontozva. És tényleg nem bánom mert nem érdekel a százalék, de valahol azért bántó. :) De ha már ilyen segítőkész hangulatban vagytok: küldjetek nekem egy tábla csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!