Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok az ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal kb 6 évig és nagyon jól megvoltunk eleinte, aztán kezdett ez el múlni. Egyre többet veszekedtünk és semmibe nem értettünk egyet. Én mindennél jobban szerettem őt és mindent megtettem volna érte. Ő is szeretett mert az első 5 évben ő is megtett értem mindent. Szakított velem én meg 2 évig könyörögtem neki és a végén jól megszívtam. Olyanokat csináltam két évig, hogy mindenbe a segítségére voltam,vigyáztam rá,elvittem mindenhova,rajzoltam neki (pedig nem is tudok), megfésültem, kényeztettem pl maszírozással és azzal, hogy főztem neki és minden nap bevittem az egyetemre kocsival. Én mellette maradtam de ő mindezek mellett összejött mással és ugyanúgy elvárta mindezt tőlem, hogy folytassam. Azért csináltam mindezt, hogy hátha rendbe jön ez a dolog kettőnk közt mert egyszer összevesztünk nagyon a 4. évben és olyan volt velem, hogy azt mondta, hogy nem szeret már meg minden de közbe kereste a társaságom, zavarba jött ha rólam volt szó stb. akkor be vállt az, hogy a szokottnál többet foglalkoztam vele. De most mással jár és el vagyok szomorodva. Milyen az ilyen lány?
2014. nov. 15. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

figyelj kedves kérdező, felhozhatsz ilyen dolgokat, hogy de ír neked ,meg megkérdezi mizu, meg küld cuki kiscicákról képeket neked, ettől még a szereped nem változott - max egy csicskának, házi rabszolgának tart, akit kihasználhat, mert tudja, hogy ugrasz neki.

nem is hiszem, hogy képes lenne már tisztelni azok után, ahogyan megalázkodtál előtte.

tehát magyarázkodhatsz másoknak, magadnak, te labdába már nem fogsz rúgni. a másik, hogy egy ilyen lánynál nem is érdemes.

tehát eldöntheted, hogy leszel-e mostantól valaki személyes szolgája, masszőre, szakácsa, fuvarozója, pénzelője, vagy megszakítod vele a kapcsolatot és megkeresed a saját boldogságod, illetve egy olyan lányt, aki értékeli és viszonozza a szerelmedet, akiért nem azért teszel valamit, hogy egyáltalán beszélhess, találkozhass vele, hanem mert egy normális párkapcsolatban vagy, ahol mindkét fél boldogan akarja látni a másikat.

az egész a te döntésed. te is, én is, mindenki, akinek elmeséled ezt, látja, hogy mi van. látja, hogy ez a csaj kihasznál és röhejessé tesz, te meg hagyod, mert olyan ingatag vagy és annyira betegesen ragaszkodsz hozzá. hogy ebből jó nem fog kisülni, azt is mindenki tudja. nem tud senki helyetted dönteni, de ne kérj tanácsot, ha teszel rá és képtelen vagy összeszedni magadat a saját boldogságodért.

2014. nov. 16. 18:28
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a választ nagyon sokat segített és felnyitotta a szemem. Ezen nagyon elgondolkoztam és át értékeltem magamba pár dolgot. Még egy kicsit erőt veszek magamon aztán véget vetek ennek örökre
2014. nov. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!