Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki arra h félevesek leszunk?
Nem tudom. Végülis lehet neki venni minden fiús dolgot PC- játékot meg stb. De mivel ez évforduló és rólatok szól, nem hiszem hogy ezek a megfelelő ajándékok. Ezeket tartogasd karácsonyra meg névnapra :) Szerintem mivel elég fiatalok vaygytok nem mondom hogy masnit köss a nyakadba :D SZóval: Ha van a lakhelyeden egy kis park, akár egy romantikus pikniket csinálhatnál neki. Segíthetne egyik barátnőd, előtte megterítenétek, ilyenek, aztán míg Te elmész a barátodért barátnőd vigyázna a kajára (hangyák, kutyák stb:D) Bekötött szemmel odavinnéd... De ha még nem nagyon romantikáztok akkor pedig szerintem valamit gravíroztass neki, az is személyesebb ilyenkor mint egy PC-játék!!
Kiváncsi leszek mit választasz majd :)
Hát az a gáz h nincs kozelbe olyan jo kis park:( az a gravírozás tenyleg nemmrosz otlet ..de megis mire graviroztassak??:D
amugy koszi:D
gravírozni manapság mindenre lehet :D
PL: toll, névjegytartó (bár még nem főnök az uraság nem sok névjegykártyája lehet :) ), kulcstartó, ha olyan "menő" srác akár egy bicskára is lehet már. Végülis még egy ideig suliba jártok szóval a tollban az a jó ha ír a tollal biztosan Rád fog gondolni.
Meg lehet már üvegnbe gravírozni is, akár egy közös képeteket is.
Egyébént ha nincs park, süss neki valami egyszerű sütit...tudod a fiúkat a hasuknál is meglehet fogni :D
Esteleg csinálhatnál neki egy közös fényképekből álló albumot. Vagy nyakláncot medállal. (Abba is lehet már gravírozni)
Egyébkét pénz és ötlet kérdése már csak...
Én egy szép kék hamutálat gravíroztattam az első közös ünneplésünkre, ami a névnapja volt. Akörül voltunk majdnem 1 hónaposak.
Persze akkor még a szeretlek-et nem mertem beleíratni, mert hát na... :)
Ehelyett a közepébe írattam a dátumot amikor összejöttünk, az oldalára a nevét és a becenevét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!