Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A helyes fiúk miért járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes fiúk miért járnak kövér lányokkal?

Figyelt kérdés
Mostanában tök sok fiú jön össze kicsit husisabb lànyokkal,de mit làtnak bennük? Jó..nem mondom,hogy olyan dagadtak,de olyan +8-10kg tuti van rajtuk..
2014. nov. 14. 22:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%
rt helyesek, ergo kell a hely, a kövérekben meg van...
2014. nov. 14. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert.
2014. nov. 14. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az tetszik nekik.
2014. nov. 14. 22:16
 14/20 anonim ***** válasza:
63%

Honnan ez a sztereotípia, kérdező? Rajtam nincs túlsúly, de álljon már meg a nászmenet, hadd járjon már mindenki olyannal, aki neki tetszik.

Egyébként is, mit jelent neked +8-10 kg, mihez képest? Én örülök, hogy végre nem vagyok gebe, igaz, rám csak izom jön, zsír nem marad meg (próbáltam a ducik tippjeit, mert utáltam sovány lenni, de nem jött be, csak a sport, mondjuk ez nem hátrány).

Én nem vagyok túlsúlyos, de még számomra is butaság a kérdésed, és tuti egymás ellen uszítod ezzel a butább embereket csak a testalkat miatt.

2014. nov. 14. 22:20
 15/20 anonim ***** válasza:
Sok az elhízott ember, ez tény (sajnos már gyerekkorban is, amire a szülőknek azért oda kéne figyelni a gyerekük egészsége miatt).
2014. nov. 14. 22:38
 16/20 anonim válasza:
95%
Talán mert lenyűgöző személyisége van, és a barátja nem egy külső alapján ítélő felszínes ember... ;)
2014. nov. 14. 23:00
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert a "nagy kufferbe jó pakolni" elvet vallják ami szerintem szánalmas !

Kövezzetek meg de én a vékony lányokat favorizálom , baratnom is csak >50kilo alatt van :)

2014. nov. 15. 00:00
 18/20 anonim válasza:
72%
miért zavar az,ha nem pálcika,és esetleg van mit fogni rajta?akinek meg csak 50kg alatti párja volt,az randi előtt megmérte??Miért megy mindenki akülsőre,és közben azt hangoztatják,h a külső nem számít,csak a belső???:DDD
2014. nov. 15. 17:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert szerencsére minden pasinak más az ízlése:). Irigykedsz egy duci lányra aki olyan jó pasival jött össze aki neked is kellene?
2014. nov. 15. 21:31
 20/20 anonim válasza:

én nem úgy vok ele egy vékony csaj kérdezte meg tolem hogy járunk e kb a csaj:35kg én meg úgy kb:47kg vok

úgyhogy :)

2015. jan. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!