Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont azzal a személlyel viselkedünk közönyösen aki tetszik nekünk?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác akinek tudom h én is. De vmiért közömbösek vagyunk egymással ha ő kedves próbálok az lenni de mivel másoknak bókol a féltékenységem reakciója a közöny lesz. Ha én kedveskednék akkor meg ő olyan mintha én levegő lennék. Lehet ezen változtatni? Mindketten 24 évesek vagyunk és a nevében is állíthatom h mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk, életvitelünk, világnézetünk, gondolkodásunk, stílusunk kb minden passzol, ő olyan akire kiskorom óta vágytam, de akkor mégsem illünk össze, vagy előbb utóbb összejövünk szerintetek?2014. nov. 14. 18:12
1/5 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem vagy közömbös neki, és el tudna veled képzelni egy kapcsolatot?
2/5 anonim válasza:
Ja, lehet, hogy még sincs köztetek az amit gondolsz. Az is lehet, hogy kissé zavarba jöttök, és ez gátol. Aztán az is lehet, hogy, bár nem tudatosan, de tartalék szereplők vagytok egymásnak.
3/5 LeftBehind válasza:
Most tuti, hogy le leszek szólva és/vagy pontozva, de lenne egy kérdésem. Ha ennyire passzoltok, ennyire tetszik, állításod szerint kis korod óta egy ilyen emberre vágysz akkor miért nem próbálod kicsit érzékeltetni vele? Úgy értem, ha a hegy nem megy Mohamedhez...
4/5 anonim válasza:
Hát hogy a másik ne jöjjön rá, hogy tetszik nekünk. Még a végén félreértené, és azt hinné, hogy akarunk is tőle valamit. Az tök gáz lenne. De ez nem egyértelmű?
5/5 anonim válasza:
Utolsónak van igaza, fél hogy félreértés az egész ezért nem mutatja ki az érzéseit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!