Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti haragudnátok ezért?
A barátommal majdnem minden nap találkozok iskola után, csak az a baj, hogy én a nap végére annyira elfáradok, hogy legszívesebben csak lefeküdnék aludni valahová és reggelig fel se kelnék T.T És olyan rossz érzés, amikor a barátom alig várja, hogy végre találkozzon velem és így szeretne velem menni valahová, én meg az esetek 90%-ában meggyőzöm, hogy menjünk fel hozzájuk és ott így játszunk a gépén meg tv-zünk és pihenünk...És ma tiszta ciki volt, konkrétan be is aludtam nála :( Csak olyan fáradt voltam, mert este is alig aludtam vagy 5-6 órát, meg még iskolába is kellett menni és azt hittem, meghalok, olyan fáradt voltam :/
A barátom egyébként azt mondta, nem haragszik és hogy tök cuki voltam, ahogy ott szundikáltam, meg minden, csak azért mégis olyan bántudatom van, mert most biztos azt hiszi, csak azért találkozok vele, hogy felmehessek hozzá aludni, pedig nem...:(
Ti haragudnátok ezért?
17/L
te meg fogsz halni egyetemen...
ha a gimi lefáraszt akk sztem ne tanulj tovább hanem alapíts céget vagy valami....bocs ez nem a kérdésedre válasz..csak a felsőoktatás tényleg olyan hogy még az életerőt is kiszívja belőled...
Köszönöm a válaszokat, remélem, ő se haragszik :)
Egyébként így belegondolva, lehet, tényleg vitaminhiányom van :/ Vagy mondjuk ez nem tudom, mennyire számít, de néha a vérnyomásom is elég magas szokott lenni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!