Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a 15 éves barátnömnek valentin napra?
Figyelt kérdés
(virág kilőve mer kapott két hete szülinapjára:92010. jan. 28. 12:24
11/24 A kérdező kommentje:
Most ez hogy jött ide te zavarodott?:O
2010. jan. 28. 12:45
12/24 anonim válasza:
A Valentin nap egy müanyag ünnep, célja a szülök pénzének költése, hogy a hozzád hasonló 15 éves, komoly párkapcsolatban élök (:DDD ) kifejezzék szivük választottjának az érzéseiket.
14/24 A kérdező kommentje:
Akkor a születésnapodis müanyag ünnep,mert apádék véletlenül sikerült mégegy gyökeret csinálnia szerintem részeg lehetett:)
2010. jan. 28. 12:50
16/24 anonim válasza:
úgy hogy az alma egy szép ajcsi és egészséges is
17/24 anonim válasza:
akkor már inkább lócitromot nem!XD
18/24 anonim válasza:
lady gaga cd-jét annak biztos örülne én a paparazzin mindig elérzékenyülök,ha hallom fiú létemre!
20/24 capslock válasza:
Virág és csoki jó ötlet. Parfüm szerintem ne,csak ha jól ismered az izlését ilyen téren. Ha szeret pl olvasni,vehetsz neki egy szerelmes-verses könyvet. Vagy valami szép gyűrűt. Ékszerüzletben kb 2000 Ft-ért már gyönyörűeket lehet kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!