Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal fél éve vagyunk eggyütt. Amikor orálisan elégítem ki, néhányszor már észre vettem, hogy a tv nézi közben. Persze ez nekem nagyon rosszul eset, leálltam és elbőgtem magam. Én reagáltam túl a dolgokat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 12:09
11/17 anonim válasza:
Biztos, hogy a tv-t nézte? Nem inkább csak arra felé nézett? Mi is jártunk már úgy, hogy bekapcsolva maradt a tv, és miközben kényeztetett a barátom, én arra néztem, és vigyorogtam. Ő azt hitte, hogy a tv-t nézem, és megsértődött, mire elmagyaráztam neki, hogy nincs rajtam szemüveg, így semmit nem látok belőle, azt sem tudom, hogy mi van benne, csak simán arra bambultam el. Szóval még ez is meg lehet. Ha meg tényleg nézte a tv-t, az bunkóság. És nem reagáltad túl a dolgokat. Nekem is szörnyen esne, ha miközben kényeztetem, másra figyelne.
12/17 anonim válasza:
Lehet, hogy épp nincs kedve hozzá, vagy simán csak olyan típus, hogy mindenféle zavaró tényező eltereli a figyelmét.
Nekem pl. volt olyan, hogy az ágynyikorgás zavart, és nem ment a dolog, a barátnőm pedig meg sem hallotta.
Szóval kapcsold ki a tévét, miegyéb zavaró dolgot, ha osztatlan figyelmet akarsz!
13/17 anonim válasza:
...egy bunkó...te meg még szopkodod...inkább dobd ki!
14/17 anonim válasza:
Annyi eszed azért vót', hogy megkérdezd miért nézte a TV-t? Vagy csak hisztis pics@ módjára levágtál egy jó nagy balhét?
Simán lehet, hogy azért nézte a TV-t, mert nem akart még elmenni és ilyenkor kell egy kis figyelemelterelés...
15/17 anonim válasza:
harapd meg, akkor tuti rád figyel
16/17 kolosszus22 válasza:
Az is lehet, hogy totál béna vagy, ha simán tud a tv-re koncentrálni. Én ha kapok egy igazán komoly szopást akkor bizony nem is nagyon tudok másra figyelni.
17/17 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem kapcsoltátok ki a TV-t? ha egymásra indulunk a barátommal, TV azonnal kikapcs. teendő: mielőtt nekiálltok egymásnak, fogod a távirányítót és TV kilő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!