Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatról?

Figyelt kérdés
már feltedtem nemrég egy máshogy megfogalmazott kérdés de barátnőm elszeretne menni 150 km e rel arébb tanulni és kiszeretném kérnyi a véleményetek hogy aki voltmár igy hogy hétvégente talákoztak megy igy hosszú távon nem hidewgülnek el egymástól apárok?
2014. nov. 13. 08:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

A tanulás neked sem ártana, annak fényében, hogy ebben a 2 és fél sorban 8 helyesírási és 5 nyelvhelyességi hiba, valamint a mondatszerkesztés terén is borzasztó nagy kihívásokkal küzdesz.

Emellett roppant mód önző vagy. Szereted őt egyáltalán? Vagy csak birtokolni akarod? Mert a hozzáállásodból utóbbi jön le.

Továbbá azt sem értem, hogy miért egy ilyen éretlen, gyerekes alakkal állt össze barátnőd, bár ehhez semmi közöm, ha ő szereti, ha valaki éretlen, lelke rajta.

De van egy nagy igazság: az a kapcsolat, ami nem bír ki egy egyetemet, az nem is kapcsolat. Ahol csak akkor működik a kapcsolat, ha végig a felügyeleted alatt van, na, az a kapcsolat annyit is ért.

De most komolyan: szereted egyáltalán? MErt hogy a bizalom nullán van részedről, az nyilvánvaló, na de szereted egyáltalán? Ha igen, akkor mi a frászért akarod elrontani a jövőjét?

2014. nov. 13. 09:04
 2/19 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttem barátnőmmel akkor 50km-el arrébb tanultam és kollégista voltam. Kapcsolat eleje, egy év telt így, nehéz volt de kibírtuk. Azóta viszont napi szinten találkozunk, így én már nem merném kockáztatni a dolgokat. 2 év múlva következő suli mindkettőnknek. Vagy munka. De mi nem akarjuk egymást távol engedni magunktól mert az nekünk...nem tudom mennyire menne. Szóval mi a közös albérletben gondolkozunk, a suli levelezőn és mellette dolgoznánk. Én amúgy is azt vallom hogy egy kapcsolatért áldozatot kell hozni. És a távkapcsolat ritkán működik, pláne úgy hogy előtte a pár máshoz szokott.
2014. nov. 13. 09:05
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszi a kioktatást de telfonról irók és elég rossz! persze szeretem és énis is tanulok de ép erre akartam választ kapni , hogy jó a távkapcsolat nem kioktatást kapni!

köszönöm az eddigi válaszokat sajnos énis így vagyok vele hogy egy kapcsolatban áldozatokat kell hozni és szerindtem hogy ha az ember hozzá szokik a napi találkákhoz akkor valahogy nem megy sajnos:( én így érzem

2014. nov. 13. 09:11
 4/19 A kérdező kommentje:
ja és nagyon szeretem ha az emberek mindig kitudnak oktatni másokat! itt nem rólam van szó hanem a véleményetek kérdeztem a távkapcsolatokról és kedves első válaszoló köszönöm a válaszod de nekem én egy gyerekes bunkó alaknak tűnök de nem is ismersz így ne mondj véleményt másokról ha ennyire tanult vagy tényleg igaz a közmondás! minnél tanultabb egy ember annál hülyébb!
2014. nov. 13. 09:16
 5/19 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, hogy áthidalható-e a távolság rendszeres utazgatással. Ha igen, akkor működik. Ha csak virtuális a kapcsolat, akkor nem. Ilyen egyszerű.
2014. nov. 13. 09:18
 6/19 A kérdező kommentje:
persze megoldható lenne minden hétvégén tudnánk találkozni és visszatérve teljes a bizalom a kapcsolatunkban de attól félek hogy eleinte hiányzik az egyik a másiknak de utána ez egyre jobban múlna mert azért nem egy hónapról van szó hanem évekről és amelyik pár megszokta a napi találkozást annak elég rossz lenne ez! csak új suli új barátok és kitudja milenne ettől tartok mert idővel 1 év uán azért kialakul ott ais a baráti kör mewgismer új pasikat és kitudja milenne ez agaszt eléggé
2014. nov. 13. 09:22
 7/19 A kérdező kommentje:
és ebben szeretném kikérni a véleményetek hogy ez mind 2 félre érthető mennyi az esélye a megcsalásnak elhidegülésnek a másiktól mert olvastam sok oldalon át erről és szinte mindnek a szakítás lett a vége
2014. nov. 13. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:

De igen, egy darabig működik, aztán kissé erőltetetté kezd válni. Még a sima barátságok is megkopnak kicsit abban az időszakban, amikor nem találkozunk rendszeresen, vagyis napi szinten. ...Mivel,hogy másokkal találkozunk napi szinten, törvényszerűen kialakulnak és előtérbe helyeződnek az új kapcsolatok.

Utána visszarendeződhet, ha nem túl nagy a sértettség.

2014. nov. 13. 09:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Akkor van értelme, ha belátható időn belül vége lesz. Még fiatalok vagytok, sok új inger ér majd titeket, mindkét közegben, őt azért, mert teljesen új városban teljesen új embereket ismer meg, neked meg azért, mert hogy ne ülj már folyton a hátsódon, eljársz társaságba, akár barátokkal, akár máshogy. Na, ha mindez úgy történne, hogy hű, fél év, és utána végre megint együtt lesztek, akkor nincs gond. De így, hogy feltehetően évekig tart majd az egész... Idővel belefáradtok.

Sajnos tapasztalatból írom. Én is másik városba (sőt, másik országba) jöttem tanulni, miközben volt egy barátom. Felvetettem, hogy egyszerűbb és könnyebb lenne, ha még indulás előtt szakítanánk, mert ennek így nem lesz értelme. Nem tettük meg, elsősorban ő nem akarta. Merthogy ilyen apróságok, mint 200 km meg egy országhatár nehogy közénk álljon. 2 hónapig bírtuk. Kéthetente hazajártam, megtettem minden tőlem telhetőt. De folyamatosan veszekedtünk, mert miatta nem mehettem soha sehova (kolis bulik, megismerkedni bárkivel a közelemben, stb), féltékeny volt, és "én mindig veled akarok beszélgetni" dumával valahogy mindig visszatartott. Egyszer aztán a legjobb haverja mondta nekem, hogy de különben ugye tudom, hogy már egy hónapja mást dug. Úgy, hogy én amikor csak tudtam, hazajártam. Na, ez is eddig tartott.

Kérdező. A szerelem sok mindent kibír, de annak olyan erősnek és olyan hihetetlenül makacsnak kell lennie, hogy évekig kitartson, így, távkapcsolatban, hogy az szinte már hihetetlen, főleg ebben a feltehetően tizen-huszonéves korban. Próbáljátok meg, járjatok sikerrel. De szerintem felesleges erőlködés lenne, mert így, hogy sokáig nem látni a végét, nincs értelme.

Ez a véleményem a távkapcsolatról.

2014. nov. 13. 09:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is tapasztalatból írtam az előbb.Teljesen egyetértek, de fölösleges direkt szakítani. Nem baj az sem ha kicsit csendesen ér véget.A szakítás az olyan fájdalmas. Az idő meg a távolság úgyis elintézi.
2014. nov. 13. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!