Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év után miért akarnak még mindig szétszedni minket a pasim haverjai?
Ez egy borzalmasan ostoba logika.
A valódi indok annyi, hogy az ember ez bizonyos kor után, olyan 25 éves kor környékén kicsit rosszul érzi magát, ha a haverok/barátok szépen lassan elkezdenek megállapodni, míg ő egyedül marad. Azáltal, hogy a haverjai már bizonyos megkötések mellett élnek, így nem tudja csak úgy felhívni őt egy laza dumálásra. Ez nem csak a férfiakra jellemző, a nők se szeretik, ha a barátnőik elszállnak mellőlük.
A helyzet az, hogy ezek a haverok még mindig nem tették ezen túl magukat. A Shop Stop 2 erről szól. Randall-nek egyetlen stabil pont van a környezetében, Dante. Szanaszét szívatja állandóan, de ő az egyetlen, aki elérhető számára, aztán amint Randall megtudja, hogy Dante le fog lépni, kifordul magából és ahol csak tud, ott keresztbe tesz a párkapcsolatuknak, hogy Dante mellette maradhasson, mert nélküle ő senki.
Zavarja a srácokat, hogy "elvetél" egy stabil pontot az életükből, azért írogatnak neki, azt akarják, hogy visszajöjjön. Amúgy, hogy mióta haverok az lényegtelen, egy kapcsolat mélysége nem az idő záloga, vannak olyanok, akik 3 év után is csak makognak egymással, meg olyan ok is, akik két rund után már jó barátok.
Most leszidtam saját magam...
Gratula nekem, a 2. hozzászólóra gondoltam.
Leszarom hogy ostoba-e vagy nem, majd olvass egy kicsit önfejlesztést meg pozitív gondolkodásról könyveket és utána meglátjuk hogy még mindig ostobának tartod-e :)
Mennyit foglalkoztál ilyen dolgokkal?Ne higgy nekem, higgy a könyveknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!