Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez most azt jelenti hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most azt jelenti hogy nem kíváncsi rám, és ő már szakított?

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy kedden találkozom a barátommal, de aztán lemondtam a talit, ne haragudjon, nem tudunk mert dolgom van. Éreztem rajta hogy picit csalódott de nem volt semmi baj belőle. Aztán megbeszéltük a tegnapot, de hirtelen azt is le kellett mondanom, azóta nem reagál semmire. (ez tegnap délután volt)

Pár hónapja is volt ilyen, akkor nagyon kiakadt, mert amúgy is csak ritkán tudunk találkozni...

Most akkor mi lehet? 20/L

2010. jan. 28. 09:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és este próbáltam engesztelni, sms-eket írtam, kérdeztem hogy akkor ma legyen-e tali és semmi reakció...
2010. jan. 28. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
:( Nagyon valószínű hogy megsértődött de szerintem hagyj neki egy kis időt pár napot...addig hátha keresni fog, ha nem akkor megint próbáld meg te.De most várj egy kicsit hogy lecsillapodjon.Nem hinném,hogy szakított volna,csak nem tudja mire vélni,hogy folyamatosan lemondod a vele való találkozást.Pár nap és megnyugszik remélhetőleg és ha fontos vagy neki akkor megkeres :)
2010. jan. 28. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Sztem iszonyatosan haragszik rád, mérges és csalódott lehet..engesztel ki valahogy pl.: elmész hozzá és megleped vagy valami hasonló...csak érezze hogy, tényleg nem önszántadból ráztad le hanem muszályból
2010. jan. 28. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
át tudom,valamennyire érezni,a húgom csinálta most ezt egy sráccal előre le volt tisztázva a mozi,meg minden erre a tesóm lemondta, aztán azóta se hívta a srácot, a nők kiszámíthatatlanul hülyék,már amelyik!!
2010. jan. 28. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

okozz meglepit és ne telon keresd, hanem személyesen, persze amikor rá érsz nem csak köszönni :)

szerintem örülni fog neked :)

2010. jan. 28. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:
érdekes elméjű lány lehetsz:)
2010. jan. 28. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az lehet drágám, hogy tele lett veled a töke....:S Nagyon szeretünk benneteket, de gondolj bele, te hogy éreznéd magad az Ő helyzetében? Szeret téged, veled akar lenni, és kétszer is lemondod a találkozót vele. Még jó, hogy most dühös rád. Ha meg akarod békíteni, akkor bizony ki kell engesztelned, amilyen gyorsan csak tudod. Az előttem felvázolt meglepetés látogatás például egy nagyon jó alternatíva.

Csak okosan, ügyesen....

2010. jan. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!