Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is én vagyok a bolond, diliházba való? / Részletek lent! /
" Eléggé megviselt. :( "
Lehet, hogy valakinek pont ez volt a célja ezzel az egésszel és a "tettest" nem az exed köreiben kellene keresned, hanem a saját barátnőid között. De ez csak egy tipp.
Szerintem a válaszokat tudod, nem?
Igen, túl naiv vagy, és nem, nem te vagy a h*lye, és igen, ő az, akiről lerí, hogy sáros, és igen, ezért megy át támadásba, hogy leplezze a lebukását. És igen, hagyd a fenébe.
Ne törődj azzal, hogy egy manipulatív hazug kamugép mit mond, jó?
#6 Igaz rossz kislány voltam, de a Párom majd ellátja a bajom. ;-P
Lehet a rokon volt, de lehet valaki a "baráti" körödből.
De ha ennyire biztos vagy benne, valahogy ki kéne derítened, bár jobban jársz, ha hagyod és nem is kattogsz ezen. Elég szemét dolog ilyennel játszani.
Idővel jobb lesz. Tudom elcsépelt, de igaz.
N
"Elég szemét dolog ilyennel játszani."
Ezt hogy érted?
Arra értem, hogy Veled játszanak, az érzéseiddel. De ez szerintem elég férfiatlan, inkább gyerekes.
Ne emészd ezen magad!
Fel a fejjel! És ne hagyd, hogy ennyire hatással legyen rád, sz-ard le! Tanuló pénznek jó volt, könyveld el ennek és ennyi!
Jó éjt Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!