Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek volt már olyan, hogy egy barátnőtök pasija megtetszett?
Egy nagyon jó barátnőmnek a pasija akaratlanul is megtetszett, de nem csak a külseje miatt, hanem inkább azért mert a bnőm mondta, hogy milyen boldog mellette, mert jó az ágyban, okos, sokat tesz a kapcsolatért, stb..
Már másfél éve boldogak együtt, és eszem ágában sincs rámászni a pasira vagy ilyesmi. Csak olyan irigy vagyok, vagy nem is tudom mit érzek. 18L
Nem volt. Egyik barátnőm pasiját se tartottam soha valami nagy számnak, nem voltak rossz fejek meg normálisan néztek ki de én nem akartam volna a barátnőjük lenni, számomra nem volt bennük semmi plusz.
Akivel még tartom a kapcsolatot, talán 2-3 éve lehetnek együtt a barátjával, nem vagyok rá irigy.
Nem. Amúgy sem volt hasonló az ízlésünk és akkor volt nekem is barátom. Bár az akkori barátom haverjainak bejöttem, az egyik egyszer meg is ölelgetett, semmi több. De ez már régi sztori.
Ha nincs barátod, akkor ezért lehet benned ez az érzés, szeretnéd Te is azt érzeni, megélni milyen kapcsolat, ha szeretve vagy, ez természetes. Ha majd lesz Neked is, akkor már nem ezen fogsz agyalni. Remélem idővel összejön és boldog kiegyensúlyozott leszel. :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!