Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élnétek hármas kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem szexkapcsolatra gondolok, hanem mint egy rendes párkapcsolatban, de hárman vennétek részt benne, kvázi mint egy család. A két azonos nemű tag akár biszexuális is lehet. Gondolkoztatok már rajta? Van valakinek tapasztalata esetleg?2014. nov. 11. 21:23
11/14 anonim válasza:
Érdekes felvetés :) Az a helyzet, hogy én imádom a páromat, de még vele sem egyszerű néha, még egy emberhez alkalmazkodni olyan mértékben amit egy párkapcsolat megkövetel, ráadásul úgy, hogy mindegyikünk alkalmazkodjon a másik kettőhöz, szerintem nagyon nehéz lenne. A barátom mondta egyszer, hogy nem érti hogyan képesek emberek szeretőt tartani, neki velem is bőven elég nagy kihívás foglalkozni :D. Ezt én is hasonlóképp érzem. Ha esetleg mégis belevágnánk, akkor valószínűleg bennem lenne folyamatosan egy kis félelem, hogy előbb-utóbb majd kimaradok a hármasból. Mellesleg ketten is elég bonyolut megtalálni a megfelelő alvópózt :D Úgyhogy bár az elképzelés érdekes, a megvalósítást meghagynám másoknak :)
12/14 anonim válasza:
Jó amíg helyén kezeljük: kisebbség devianciája, addig rendben. Mert az. És átok hulljék "gaznáci" fejemre.
13/14 A kérdező kommentje:
#11 Igen ez igaz, viszont ott van egy csomó kérdés, amiben praktikusabb. Például házimunkák, gyereknevelés kevesebb munkával jár, vagy ha a szexnél maradunk, akkor ha valaki fáradt vagy távol van, a másik kettő élvezheti egymást. Két fél közötti vitában ott van mindig egy harmadik, "külső" szemlélő, ez sokat segíthet. Anyagilag is stabilabb egy ilyen közösség, jobban tudják segíteni egymást.
2014. nov. 11. 22:22
14/14 anonim válasza:
Gyereket vállalni mi nem szeretnénk, úgyhogy az én elmélkedésemből ez kimaradt. A munkamegosztás annál nagyobb feszültség szerintem, minél több ember van, legalábbis a kollégiumi és albérletes tapasztalataim ezt mutatják, persze biztos más ha szerelmesekről van szó:) A szexnél pedig az jön elő, amit már írtam. Ha csak ketten művelik, akkor az már nekem nem fér bele a hármas kapcsolatba. Féltékeny lennék, úgy érezném, hogy ha kimaradok belőle, akkor előbb-utóbb rám már nem is lesz szükség, és legfeljebb csak lakótárs leszek. Pedig tudom, hogy nem csak a szex határoz nem egy kapcsolatot, de akkor is így éreznék. Tehát tényleg nem nekem való ez a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!