Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el Neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el Neki, hogy számomra új ez az egész és sosem jártam gimnáziumba? Csak a bajt hozom Rá, meg kell értenie.

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem Budapestre és kezdtem el a gimnázium 10. osztályát (amúgy 11.-be mentem volna, hamarosan 17 éves leszek). És van egy fiú, aki elég népszerű és helyes, jóban lettünk. Tudom, hogy tetszem Neki... Viszont nekem új ez az egész, eddig nem ilyen volt az életem.

Bonyolult, hogy miért, de nagyon hamar nőttem fel. Idő előtt megismerkedtem az éjszakai élettel, az önállósággal, mert a szüleimnél, családomnál a gondoskodás kimerült a korlátlan pénzben és abban, hogy senki nem szólt bele abba, hogy éppen hol vagyok és kikkel. Mindegy, így alakult, ezen változtatni már nem lehet. Sosem jártam gimnáziumba, osztályozóvizsgákat tettem. Így a magam ura voltam és ez az életemen is látszik.

Ez a fiú többet szeretne, de nem ismer és tudom, hogy nem lennék jó Neki. Az életem még most is a feje tetején áll.

2014. nov. 11. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
És megesik, hogy a szeretet helyreállít mindent...
2014. nov. 11. 19:49
 2/7 Nemadnámmeg:S ***** válasza:

Őszintén?

Ha vagytok annyira jóban akkor belehet vállalni

2014. nov. 11. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Inkább csak mondd meg neki, hogy ez a szitu, ne lökd el magadtól, mert később mgbánhatod. Szép lassan kezdjetek ismerkedni :)

L

2014. nov. 11. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha neked is tetszik ne bonyolítsd a helyzetet. Ne drámázz. Menj bele.
2014. nov. 11. 19:52
 5/7 October15 ***** válasza:

Üdv.

Lenne pár észrevételem.

- Ez azért 1 szokatlanul releváns kérdés errefelé :D.

- és szokatlanul őszinte is.

- illetőleg baromira látszik a figyelemhiány :D Persze ezt konkrétan le is írtad de amikor mondod, hogy bonyolult.. [tehát nem ecsetelnéd] és utána előadod 1 lényeges részét azért az jelez vmit. :D [és ez vissza is utal az előző pontra.]

Nos én azt mondanám válaszként, hogy had ő döntse el, hogy megfelelsz-e neki illetve, hogy megéri-e neki a bonyodalmat vállalni érted. Valamint a helyzet normalizálásában és a személyiségfejlődésed normális mederbe történő terelésében is kifejezetten hasznos lenne ha nem utasítanád el élből.

6/7 A kérdező kommentje:

Hát a lassú ismerkedésnek már lőttek...

De én nem vagyok párkapcsolatra való, képtelen vagyok szeretni. Ahogy megérzem, hogy valaki ragaszkodna hozzám, vagy esetleg tényleg szeret, én lelépek. Menekülök az érzelmek elől. Addig oké minden, amíg csak bulizunk és nincs semmi komolyság a dologban.

7/7 October15 ***** válasza:

Nos akkor tessék kihagyni a bulizós részt és próbálj nem elfutni.

Egyébként ha felmerül benned az, hogy a másik félnek vajon problémát okozol-e akkor nem vagy alkalmatlan a párkapcsolatra.

2014. nov. 11. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!