Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kisgyermekes elvált anyukák miért találnak olyan nehezen párt maguknak?
Azért, mert úgy tűnik, a pasik jó része eképp vélekedik, mint itt előttem leírták. Vannak azért kivételes férfiak is, akik a nőt akarják, csak őt, az ő személyét, a körülmények ellenére is. És összebarátkoznak a gyerekkel, és kialakulhat egy jó kapcsolat. Nem ugyanaz mint egy sajáttal, de akkor is lehetséges másét is megszeretni.
Csak a mai világ az önzésről szól és még saját gyereket sem akarnak sokan vállalni, nemhogy másét.... :-(
Miért akarnák? Jobb kérdés: Miből?
47 ezerből amiből "meg lehet élni" vagy a szociális segélyből? Vagy az átlagmelós 80-100 ezres alamizsnájából?
Ezt a kérdést hányszor teszik még fel?
A korábbiakban is az derült ki, hogy sokan nem szeretnének gyerekes anyukával összejönni. Azóta sem változott a helyzet.
Egyrészt sokakat elriaszt, másrészt a gyerekes anyukák nem nagyon mozdulnak ki olyan helyekre, ahol ismerkednének. Na meg egy idegen meglátja az utcán, nem tudja, hogy annak a gyereknek az apja már nincs velük.
Nálam például nem lenne akadály, ha szeretném a nőt, és ismerkedéskor sem lenne kizáró ok. De mindannyian mások vagyunk.
14# nem fetétlenül kell az anyukát hibáztatni. Az is előfordulhat hogy neadjisten meghalt az apa, vagy meg kettyúlt és le lépett egy csinosabb nővel; meg, fel lehetne még néhány okot sorolni.
Nem egész 1éve én is próbáltam meghódítani egy anyukát, csakhátugye nem tartozom a gazdag, macsó kategóriába, ezért tojt az orrom alá a nő.
Párt találni nem nehéz.
De olyat, aki elfogadja a gyereket, normális + még vonzódok is hozzá (mert nekem az kell egy kapcsolathoz, sajnálom).... na olyat nehéz, és inkább az egyedüllét, mint egy megalkuvásra épülő kapcsolat.
(14-esnek meg annyit, hogy minden eset más, sosem tudhatod, mi van a háttérben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!