Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátnőm állandóan csókolózni akar velem! Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nincs ezzel bajom,csak annyi,hogy én állandóan zavarba vagyok,hogy nem jól csinálom,én szoktam abbahagyni,mert ő kitudja meddig csinálná.Szerettem csókolózni más kapcsolataimba,de most valamiért félek hogy béna vagyok.mit kellene tennem?2014. nov. 11. 16:56
11/17 anonim válasza:
Az nem jutott eszedbe, hogy tanulj tőle?
Nem szégyen!
12/17 anonim válasza:
Attól, hogy te nem tudsz olyat csinálni amit ő, az nem azt jelenti, hogy rosszul csókolnál. Ha folyton akarja, akkor nyilván jól csinálod és jól fogadod amit ő csinál. Tetszik neki.
Örülj inkább. Az én párom nem szeret csókolózni. :(
13/17 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat!akkor megyek is a nyelvcsatára!
2014. nov. 11. 17:49
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bátorítást,azóta állandóan csókolózunk,és azt mondja,hogy nagyon bevadítom!Akkor csak tudok valamit!
2014. nov. 13. 16:47
15/17 anonim válasza:
A szexel is így leszel majd?
:-P
Majd belejössz!
16/17 A kérdező kommentje:
így!
2014. nov. 15. 15:10
17/17 anonim válasza:
Csak szeret!:) es ereztetni akarja veled hogy fontos vagy szamara hogy szeret,kellesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!