Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rainmaker kérdése:

Mit gondoltok arról, hogy a meleg párok gyereket fogadhassanak örökbe?

Figyelt kérdés
Csak kulturált válaszok érdekelnek, pozitív és negatív véleményt is meg lehet fogalmazni rendesen.
2010. jan. 27. 21:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
21:39-el értek egyet.nem tartom az fair-nek hogy a hetero örökbefogadhat soksok péznért bármennyi gyereket(és ugy bánnak vele mint a kutyával) és a melegenek még egy gyerek sem jár,pedig szeretnék,és mindent megkapna.
2010. jan. 27. 21:44
 12/33 anonim ***** válasza:
Ja mindent megkapna... kivéve egy anyát, vagy egy apát. Hát nem tudom, valahogy ez nekem rohadtul nem normális családmodell...
2010. jan. 27. 21:45
 13/33 anonim ***** válasza:
44%
támogatom 100%
2010. jan. 27. 21:46
 14/33 anonim ***** válasza:
78%

Ez a tipikus buta fekete-fehér gondolkodás, azt hiszitek, hogy ilyen egyszerű az élet, oda kell sz*rni a gyerek mellé egy aput meg egy anyut és máris minden fasza lesz, de ha két apu van akkor a gyerek tönkre van vágva.

Pont ugyan ez a szélsőséges, sarkító gondolkodás figyelhető meg a politikai kérdésekben is, nem csodálkozom, hogy egy ilyen kérdésben is pont ugyan ez derül ki, nem csoda, hogy nem vagyunk nyugat, sokat kell még fejlődnünk ahhoz...

2010. jan. 27. 21:47
 15/33 anonim ***** válasza:
10%
Nem engedélyeztetném. Hogy nézne már ki ez...búzik nevelnek gyereket! Két apja van!
2010. jan. 27. 21:47
 16/33 anonim ***** válasza:
hát nekem nincs semmi bajom a melegekkel, tőlem házasodjanak össze, de azért, hogy örökbe fogadjanak.. :S most csak a gyerek helyzetébe képzelve magad, hogy érezné magát az a gyerek pl óvodában, iskolában? mindenkinek apukája és anyukája van, neki pedig 2 apukája...és főleg ha kislány, hogyan beszéli meg a lányos dolgokat 2 férfivel?
2010. jan. 27. 21:48
 17/33 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben támogatom.Nem azon múlik egy gyerek boldogsága h szigorúan anyuja és apuja van.És itt valószínűleg a boldogság és kiegyensúlyozottság a legfontosabb, hogy később életrevaló felnőtt lehessen.
2010. jan. 27. 21:58
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
21:48 én nemrég irattam be egy pesti oviba a gyerkőcöt, ott a legtöbbeknek már nincs apukája és anyukája, csak anyukája, 1-2nek csak apukája, némelyiknek 2 anyuka 2 apuka, akinek meg van apuka és anyuka ők sok esetben nem egy házban élnek, a szerintetek "normális" családmodell nagyjából az ovisok 30%áról mondható el, persze remélhetőleg máshol nem ennyire rossz a helyzet.
 19/33 anonim ***** válasza:

Én sem támogatom,ha meleg párok fogasdnak örökbe gyereket,mert bármennyire is szeretik a gyereket,akkor is meleget nevelnek belőle,akár akarják,akár nem.Egyedülállónak,ha diszkréten kezeli a párkapcsolatát,akkor nem ellenezném.

Ma még ez elég nehéz téma,de ha jól meggondolom,10-20 év múlva már nem lesz ennyire az.

Ha olvasom a szex-el kapcsolatos kérdéseket,akkor alig van fiatal,aki normális szexuális életet él.Tinik írnak arról,hogyan kell szopni,nyalni,milyen jó az anális stb.

Régebben csak az aberráltak szeretkeztek így,a melegeken kívül.A meleg részéről ez érthető,de egy heterónál ?

És egyre több 16-17 éves beszél arról,hogy ő is melegnek gondolja magát,és hogy mondja el a környezetének?Ez most vajon divat? Vagy ennyire megszaporodott a melegek száma?

Régen is voltak természetesen.És ha titkolták,akkor is a környezetük tudta,hogy homók.

Nincs velük bajom,ugyanolyan emberek,mint más.

20/33 anonim ***** válasza:
67%
Magyar ország egy "szartelep" sok meleg pár 10x jobban felnevel egy gyereket mint 1 heteró és ez bizonyított tény ennyi... L/19
2010. jan. 27. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!