Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha a huszonéves barátnőtöknek az lenne a hobbija, hogy fiatal (15-16 éves) szűz srácokon "segít" és erről a hobbijáról mellettetek sem akarna lemondani, azt milyen néven vennétek?
Ez neki tényleg csak egy hobbi lenne, semmi más nem lenne köztük azokkal a fiúkkal se előtte, se utána.
A kérdés elméleti, nekem nincsenek ilyesmi hobbijaim! :)
Nincs ilyen ismerősöm, gondolkodtam valamin és eszembe jutott a kérdés.
Szerintem bőven életszerű, maximum nem éppen gyakori eset, de simán előfordulhat, hogy valaki amellett, hogy állandó barátja van, élvezi, hogy fiatal srácokkal szexel néha. Ennél furább vágyakkal, "hobbival" rendelkező emberek is léteznek. :)
Ilyen hobbit én is élveznék. Szűz csajokat kúrogatni.... :D
20F
Ki csatlakozik? :D Vannak bőven :D
Több, mint egy évtizeddel idősebb vagyok és egy évtizede nem szűz, dee... :-D lehet, hogy állnék a rendelkezésére én is :-D
(mivel esélyes, hogy egy segítőkész, odaadó, figyelmes stb csaj az illető, mégha van is valami fura... :-D na meg végre megdugná valaki rendesen őt is :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!