Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről a történetről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szitu:1 csaj meg egy fiú buliba találkoztak ismerőseik közösek.Megtetszettek egymásnak,de kiderült hogy a fiúnak csaja van...lány rózsaszín felhők között járt történt köztük egy csók,de szex nem.A fiú időről időre felkeresi,ha találkoznak a lány rá se mer nézni,a fiú folyton mosolyog rá,kívánják egymást ám nem lehetséges,és ez hónapok óta előjön...ennek mi lehet a vége?2010. jan. 27. 21:15
1/18 anonim válasza:
Egy dugás, és a fiú visszatér a régi barátnőjéhez.
2/18 anonim válasza:
Maximum annyi,hogy a csávó jól gerincre vág,aztán megy a barátnőjéhez,ahogy azt az előttem szóló is írta.Jah,és a srác,meg a csaj is egy patkány.Ennyi a véleményem.
3/18 anonim válasza:
Egy nagy szerelem beteljesedése! 6 évig voltam így egy sráccal, most szilveszterkor jöttünk össze!!!! Mondjuk mi sexeltünk, míg barinője volt!! De gondolom te fiatalabb vagy. (26L)
5/18 anonim válasza:
Szegény 22:01, vajon a pasikád most kivel kefélhet?
6/18 anonim válasza:
Azért,mert mindenhez két ember kell,más pasijának elszedéséhez is.Miért is nem szakított még a barátnőjével a srác???A csaj meg miért is megy ebbe bele?Érdekes...
7/18 anonim válasza:
Ne félj,majd 22:01 is kispadra kerül előbb-utóbb... :-)
8/18 anonim válasza:
hehe.. mekkora gyíkok vagytok! Szerintem ti vagytok dög egyedül, és csak sóvárogtok egy pár után!! Nem k*fél senkivel.Tök jó a kapcsolatunk! :-) Sz*r mi?? Nektek ezzel lehet felhúzni az agyatokat h*lye elkeseredett, beszűkült agyú banda
9/18 anonim válasza:
Veled kefélt 6 évig,míg volt barátnője.Miből gondolod,hogy Veled nem meri megtenni ugyanezt?Érdekesen látod a dolgokat,de Te tudod.Szerintem egyébként mi boldogabb párkapcsolatban élünk,mint aki másodhegedűsből lett barátnő.Szerintem. (Pár éven belül ismét másodhegedűs lehetsz a zenekarban...)
10/18 anonim válasza:
De miért lennék??? Valószínű engem választott már akkor is!! Csak nem mert lépni! Nem 17-20 éves a pasi! Hanem 33. Valószínű Ő már nem most fogja kiélni a "csalfa" vágyait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!