Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek szeretnék gyűrűt vásárolni. Nem eljegyzési gyűrű lenne mert még fiatalok vagyunk. Jó ötlet? Először ezüst nyakláncra gondoltam. De szerintem egy gyűrű szebb és személyesebb mint egy nyaklánc. Szerintetek?
A gyűrűről való elképzelésem vékony karikagyűrű egy szép kővel a tetején.
Szenteste előtt szeretném vacsorázni el vinni és hazafele (gyalog) letérdelve átadni valahogy így-->
-Ez nem az amire gondolsz. Persze ez afféle kis humor lenne az elején hogy meg ne ijedjen, mert letérdeltem. Utána elmondanám az érzéseimet iránta amik komolyak és remélem egy életen át el kísérnek. Véleményeiteket nagyon várom hogy esetleg ti hogy csinálnátok vagy, hogy csináltátok. A női véleményekre még kíváncsibb lennék.A válaszokat előre is köszönöm.
Én is a láncra szavazok. A gyűrű félre érthető és túlzás.
A gravírozott nyaklánc romantikusabb.
Még se vettem Nyakláncot... A szívem mélyén én is gyűrűt akartam de egy pillanatra meg ijedtem a válaszoktól, de ahogy elmentem az ékszerboltba rá se néztem a nyakláncokra és kinéztem a megfelelő gyűrűt.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer, és had kívánjak mindenkinek Kellemes ünnepeket előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!