Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy felejtsem el a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el a barátnőm?

Figyelt kérdés
nem tudok másra gondolni.ő meg éli világát.. nem iszok nem bulizok.sportolok csak ami szórakozás,hobbi. nemsokára be is kell vonulnom.valami ötlet hogy felejtsek?vagy mikor lesz jobb mennyi idő után felejt az ember?

2014. nov. 10. 10:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a cipőben járok én is! Annyi különbséggel, hogy én nem vonulok be és egyre többet iszok, de ezt nem ajánlom, mert én részegen folyton felhívom. Viszont a felejtés receptje engem is érdekelne.
2014. nov. 10. 10:48
 2/6 Deviance válasza:

Nyugodjatok meg! Egyszer élünk. Az élet múlandó, kár ilyeneken bánkódni! :)) Ha nem ő volt életed párja,(márpedig nem ő volt... Mivel most is vele lennél ha együtt kéne lennetek) akkor kár bánkódni ilyen hülyeségen. Én könnyen beszélek nekem a párom lassan 4 éve van velem. (21 éves vagyok, ő 23). Ha elhagyna, összetörnék az biztos... De sajnos nem lehet leragadni. Ha meghal egy szerettünk, az élet megy tovább, ha elhagynak az élet akkor is megy tovább. Próbáljátok megtalálni mindenben a szépet! Nézzetek fel az égre az is milyen szép. Pozitívan kell hozzá állni az élethez és szebb lesz az összes napod. Kapcsolj ki! Gondolj csak a jóra, ha nem megy menj ki a szabadba, nézelődj pihend ki az agyad. Ne felejts, csak ne úgy gondolj rá hogy nincs értelme az életednek nélküle, hidd el hogy erősebb leszel a következő kapcsolatodba. És tudod milyen lányt kell kerülni!

Fel a fejjel csak POZITÍVAN! :) És kitartást!

Sziasztok.

2014. nov. 10. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
amnézia szpré
2014. nov. 10. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
srácok én szerencsére csak voltam ebben a helyzetben..a megoldás az idő (1-2-3 év) de ezt lerövidítheti ha rosszban lesztek vele...én akkor éreztem nagy ugrást és teljes vonzalom vesztést amikor megtudtam, hogy egy rozsaszín pólós szőkére festett b*zival jött össze és mivel én nagyon lenézem az ilyen nőket akik ilyenekkel összejönnek, ez egyszerű volt...ráadásként felhívtam és leb*sztam és eléggé össezvesztünk a telóban, ezáltal mégjobban megutáltam és onnantól elkezdtem keményen csajozni, ennyi :) valahogy meg kell utálnod a nőt plusz szerezz be mást aki szerethető ;)
2014. nov. 10. 10:57
 5/6 anonim ***** válasza:

off: Mi az, hogy be kell vonulni?

Nincs sorkatonaság, vagyis vagy önként választottad vagy nem Magyarországról írsz (esetleg én értem félre és nem is katonaságról van szó)

On: Idő az segít. Szerintem az a legjobb ha rászánsz pár napot a teljes önsajnálatra utána másra koncentrálsz. Család, barátok, hobbik, kutya-macska, sport (az nálam bevált).

2014. nov. 10. 11:17
 6/6 A kérdező kommentje:
nem kötelező de muszáj.kell dolgoznom,2 ez érdekel .3 a szüleim is örülnék ha büszkék lennének rám. remélem idővel nekem is sikerül valahogy feledni mer ez így borzasztó
2014. nov. 10. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!