Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a barátnőm?
Nyugodjatok meg! Egyszer élünk. Az élet múlandó, kár ilyeneken bánkódni! :)) Ha nem ő volt életed párja,(márpedig nem ő volt... Mivel most is vele lennél ha együtt kéne lennetek) akkor kár bánkódni ilyen hülyeségen. Én könnyen beszélek nekem a párom lassan 4 éve van velem. (21 éves vagyok, ő 23). Ha elhagyna, összetörnék az biztos... De sajnos nem lehet leragadni. Ha meghal egy szerettünk, az élet megy tovább, ha elhagynak az élet akkor is megy tovább. Próbáljátok megtalálni mindenben a szépet! Nézzetek fel az égre az is milyen szép. Pozitívan kell hozzá állni az élethez és szebb lesz az összes napod. Kapcsolj ki! Gondolj csak a jóra, ha nem megy menj ki a szabadba, nézelődj pihend ki az agyad. Ne felejts, csak ne úgy gondolj rá hogy nincs értelme az életednek nélküle, hidd el hogy erősebb leszel a következő kapcsolatodba. És tudod milyen lányt kell kerülni!
Fel a fejjel csak POZITÍVAN! :) És kitartást!
Sziasztok.
off: Mi az, hogy be kell vonulni?
Nincs sorkatonaság, vagyis vagy önként választottad vagy nem Magyarországról írsz (esetleg én értem félre és nem is katonaságról van szó)
On: Idő az segít. Szerintem az a legjobb ha rászánsz pár napot a teljes önsajnálatra utána másra koncentrálsz. Család, barátok, hobbik, kutya-macska, sport (az nálam bevált).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!