Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi ido utan mondtatok ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan mondtatok ki egymasnak, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Kort is irjatok legyszives!

A pasinak kell ezt elobb mondania?

2014. nov. 10. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Én az ilyet félek kimondani, pedig sokszor úgy kimondanám. Nincs olyan, hogy kinek kell előbb..
2014. nov. 10. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Amikor úgy éreztem, hogy szeretem.

Nincs előírva, hogy kinek kell kimondani.

2014. nov. 10. 08:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz előre megírt szabályok szerint élni? Akkor mondd ki, hogy úgy érzed, hogy szereted. Nem kell megvárnod, míg a másik megteszi.
2014. nov. 10. 08:45
 4/6 Paulik Áron ***** válasza:

Barátnőm 1 hét, én 3 hét után. Nincs szabály, légy őszinte és kész. Ha azt érzed hogy tetszik és egyre jobban bírod, akkor azt mondd, ha meg szerelmes vagy belé, akkor azt!

24F

2014. nov. 10. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
nemtudom,de többé sose mondom!
2014. nov. 10. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
1 hét után (2. randin). A férjem mondta először. Most én 28, ő 25 éves. 4,5 éve együtt.
2014. nov. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!