Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudtok tanácsolni? Komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok tanácsolni? Komoly válaszokat kérek

Figyelt kérdés
Nekem az a problémám, hogy mindig olyan lányokat nézek ki magamnak akiknek már van barátjuk. De ez mindig igy van. Légyszives segitsetek! Tökmindegy milyen csajokat nézek ki átlagos, nagyon szép stb. Mindegyiknek van barátja. Nem birom már.
2010. jan. 27. 17:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

talán tükörbe néztél ??

engem ne hasonlits magadhoz

2010. jan. 27. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:
olvasni se tudsz h*lyegyerek, akk ne várd már el magadtól h meghódíts egy csajt... :D mikor irtam azt h magamhoz hasonlitanék vmi kis szánalmas kockát ? :D
2010. jan. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!